2777
2789
عنوان

دارم جون میدم خیلی حالم بده

981 بازدید | 82 پست

دارم جدا میشم حتی جهزیه ام رو هم آوردم شوهرم اعتباد داره حق طلاق گرفتم داشتم فعلا زندگی میکردم پدرشوهرم زنگ زد ب بابام گفت بیایید وسیله هاتونو ببرید. دخترت حق طلاق گرفته فلان 

ماهم رفتیم وسیله هامو آوردیم الان شوهرم را ب راه پیام میده پشیمونم برگرد هرکار بگی میکنم هرجا بگی خونه میگیرم زندگیمونو نابود نکن 

دفعه قبل هم همینکارو کرد برگشتم رفتم چن ماه خوب بود دوباره شروع کرد ب مصرف 

الانم میگ مواد منو نابود کرد من دیگ تسلیم شدم دیگ تعهد میدم حتی سیگارم نکشم 

موندم چیکارکنم از طرفی دلم براش میسوزه از طرفی دیگ نمیخوام برگردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی شوهر به این میگن درسته عقل نداره ولی دوست داره از رفتنت میترسه واسه من دم به دیقه میگه برو طلاقتو میدم مهریتم میدم 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

چقد غم انگیزه دلم گرفت چقدر.... حیف زندگیتون  

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤