2777
2789

واقعا مرزارو قاطی کردم 

من خودم مذهبی ام ولی از اون خشکا نه 

سعی میکنم چیزایی رو که خدا گفته اطاعت کنم چون خوب میدونم به صلاحمه و اون دنیا .... این حرفا 

ولی هر خانواده ای یه چیز از خودش در میاره 

واقعا باعث میشه آدم از دین خسته شه 🙁

خب قطعا اینا تاثیر دوره نوجوونی _جوونی هست ولی الان چند تا مثالش میگم ببینید خانوادم خشکم مذهبی هستن یا من سخت گرفتم 

اینکه مثلا لباس بالاتر از زانوم اجازه نمیدن بپوشم یا این هیچی لباسی که یخورده خوشگل باشه میگن جلب توجه میکنه ، باید مثل دهه ۷۰ لباس بپوشم ، یا مثلا عبامو با روسریم و کیفم رنگش ست کنم بابام میگه نکن فلان و اینا......

بعد رو سلام کردن با آشنای نامحرم یا مهمون نامحرم یا اینا حساسه ، مثلا اگه تو مهمونی کسی خواست با ما صحبت کنه نظر مارو بدونه اگه نامحرم باشه خوب نمیدونه 😐

یا اینکه چند سال پیش یا الان نمیزاره تو بیرون دوچرخه سواری کنم ذوقم کور شد اصن 🥺

یا داریم تو خونه حرف می‌زنیم من گفتم آره مامان من میرم استخر ساعت ۹ میریم تو آب ۱۰ بیرون میایم خیلی عادی بعد بابام میگه هیسسس الان همسایه ها میشنون دختر چه معنا بگه میرم تو آب..😂 خب تو خونه هم آدم نمیتونه حرف خصوصی بزنه مبادا همسایه بفهمه پس بگو بمیریم پدر جان 🫠

ادکلن و عطر هم نمیزاره بزنم میگه واسه زن حرامه درصورتی که من ادکلنام بهشون کمه فقط درحدیه که بوی بد ندی اصلا پخش بوش زیاد نیست ملایم هم هست .

خب بگین ببینم خانوادم خشک مذهبی ات ، سختگیرن یا بابام مشکل داره؟😂

هعف خودا چی بگمممم🙃

منتظر نظراتتون هستم خوشملا❤️🩷🦋

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستن مذهبیییییییییییییییییی‌ خشکککککککککککککککککککک هستن

مذهبی خشک هم نیستن فراتر از این هستن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

به نظرم خشکه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

من ب خونواده خودم میگفتم متعصب و خشک تا این تاپیک رو دیدم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

افراط وجود داره. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من ب خونواده خودم میگفتم متعصب و خشک تا این تاپیک رو دیدم

دقیقاااا😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

این اسمش مذهبی بودن نیست اصلا 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

اینا مذهبی نیستن اینا شیوه خودشونه کشف کردن

واقعا یه چیزایی رو ممنوع کردن اسلام نکرده😂 از نظرم خدا هم راضی نیست چون باعث میشن بچه زره شه میفهمی چی میگم دیگه؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

خیلی داغونه اینحوری اخه مگ میش عطر نزد تو این دوره بهت واقعا سخت نمیگذره؟

چرا خواهر🥺🙃 سخته در حدی که افسرده شدم

چرا خواهر🥺🙃 سخته در حدی که افسرده شدم

بمیرم برات🥲

چن سالته؟ نمیتونی خونه مستقلی بگیری؟

واقعا یه چیزایی رو ممنوع کردن اسلام نکرده😂 از نظرم خدا هم راضی نیست چون باعث میشن بچه زره شه میفهمی ...

الان چادری هستی ؟

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨