واقعا مرزارو قاطی کردم
من خودم مذهبی ام ولی از اون خشکا نه
سعی میکنم چیزایی رو که خدا گفته اطاعت کنم چون خوب میدونم به صلاحمه و اون دنیا .... این حرفا
ولی هر خانواده ای یه چیز از خودش در میاره
واقعا باعث میشه آدم از دین خسته شه 🙁
خب قطعا اینا تاثیر دوره نوجوونی _جوونی هست ولی الان چند تا مثالش میگم ببینید خانوادم خشکم مذهبی هستن یا من سخت گرفتم
اینکه مثلا لباس بالاتر از زانوم اجازه نمیدن بپوشم یا این هیچی لباسی که یخورده خوشگل باشه میگن جلب توجه میکنه ، باید مثل دهه ۷۰ لباس بپوشم ، یا مثلا عبامو با روسریم و کیفم رنگش ست کنم بابام میگه نکن فلان و اینا......
بعد رو سلام کردن با آشنای نامحرم یا مهمون نامحرم یا اینا حساسه ، مثلا اگه تو مهمونی کسی خواست با ما صحبت کنه نظر مارو بدونه اگه نامحرم باشه خوب نمیدونه 😐
یا اینکه چند سال پیش یا الان نمیزاره تو بیرون دوچرخه سواری کنم ذوقم کور شد اصن 🥺
یا داریم تو خونه حرف میزنیم من گفتم آره مامان من میرم استخر ساعت ۹ میریم تو آب ۱۰ بیرون میایم خیلی عادی بعد بابام میگه هیسسس الان همسایه ها میشنون دختر چه معنا بگه میرم تو آب..😂 خب تو خونه هم آدم نمیتونه حرف خصوصی بزنه مبادا همسایه بفهمه پس بگو بمیریم پدر جان 🫠
ادکلن و عطر هم نمیزاره بزنم میگه واسه زن حرامه درصورتی که من ادکلنام بهشون کمه فقط درحدیه که بوی بد ندی اصلا پخش بوش زیاد نیست ملایم هم هست .
خب بگین ببینم خانوادم خشک مذهبی ات ، سختگیرن یا بابام مشکل داره؟😂
هعف خودا چی بگمممم🙃
منتظر نظراتتون هستم خوشملا❤️🩷🦋