2777
2789

تعمیرکار گفت هرچقدرم محافظ داشته باشی دستگاه خراب میشه خدا لعنتشون کنه به حق علی با این برقا بچه خواهرم نوزاد دیروز مرخص شد اومد خونه برقا ۳ بار رفتن خدا خیر نخواد براشون

حالا خداتومن باید پول تی وی بدیم و کولر تو این گرما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتها میگم اینا جنون دارن و از این وضعیت خوشحالن وگرنه میشد برق رو با برنامه برد

حداقل ترین راهش این بود و اینکه تا چهار دفعه توی روز نبرن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیزم نفرین فایده نداره انرژی بدش به خودت برمیگرده ..نفرین یک قدم میره جلو صد قدمش برمیگرده به خودت..درک میکنم سختته ولی نفرین چیزی درست نمیکنه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

حرفم نمیشه زد اینجا

با دولتن دبگه راضین از این شرابط الان تعلیقم میکنن و پاک میکنن این تاپیکو واقعیت گفتنش ممنوعه بریزی تو خیابون ابجوش میریزن روت اینجام نمیذارن حرف بزنی

بعضی وقتها میگم اینا جنون دارن و از این وضعیت خوشحالن وگرنه میشد برق رو با برنامه بردحداقل ترین راهش ...

مامانم ناراحتی قلبی داره شب ساعت ۹ برقاشون رفت تنها بوده حالش بد شده 

مامانم ناراحتی قلبی داره شب ساعت ۹ برقاشون رفت تنها بوده حالش بد شده

بیمارهایی که اکسیژن ساز بهشون وصل بوده نابود شدن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

الان فقط کافیا ادم یه حرفی از دهنش بیرون بیاد بعضید میان قورتتت میدن فکر ملت نیستن ک بدبختا شمکشونه ...

ببخشید ببخشید اینا که دفاع میکنن جیره خور مملکتن بایدم دفاع کنن اطرافیا من همه تو پتروشیمی و صنایع فولاد و شرکت نفت و ..... اینا کار میکنن کسی صداش درنمیاد نونش قطع تشه

الان فقط کافیا ادم یه حرفی از دهنش بیرون بیاد بعضید میان قورتتت میدن فکر ملت نیستن ک بدبختا شمکشونه ...

دقت کردی برنامه قطعی برق تو جنگ کلا منتفی بود ؟ نه از آب حرفی زدن نه از برق که مردم ساکت باشن بشینن سر جاشون