2777
2789

داشتم باهاش درد و دل میکردم خواستم به خودم دلداری بدم گفتم الان فلانی رو نگا اونم طلاق گرفته ببین چه ازدواجی کردبعدش ببین چقد رو اسمش قسم میخورن برگشت گفت اون تو نامزدی برگشته بود طلاق گرفته بود تو چی🥲 بهت گفتم تو نامزدی طلاق بگیر گوش نکردی🙂

چنان زخم زبون زد خیلی ناراحت شدم مامانمم همینه 

تو خونه پدر نیشم زدن از اینجا فرار کردم خونه شوهر اونجا هم نیشم زدن چرا هیچ جا منو نمیخوان😞

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

شاید میخواسته بهت تلنگر بزنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نمیدونم چرا هرکی میخواد جدا بشه تنها دغدغش اینه ک آیا میتونه بازم ازدواج کنه یا ن

همه چیز ازدواج نیست،انقدر ساده میگیرید ازدواجو ک تهش ب جدایی ختم میشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا هرکی میخواد جدا بشه تنها دغدغش اینه ک آیا میتونه بازم ازدواج کنه یا نهمه چیز ازدواج نیست ...

😔

نه نه قصدش حال گیری بود اولین بارش نیست که هییی

عزیز باید قبول کنی ک برای دخترا الان کمه 

علت طلاق چی میخای

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیز باید قبول کنی ک برای دخترا الان کمه علت طلاق چی میخای

کم باشه به درک به هر حال من شکست خوردم درد خودم برام بسه چرا میخواد منو ناراحت تر بکنه

اگ واقعا همسرت مردیه ک باید ازش جدا شی پس باید دلتم گنده کنی کفش آهنی بپوشی گوشات و بگیری و نشنویی زخم زبونا نگاها همه چیو تحمل کنی 

من انقد بهم بی احترامی شد سر جدا شدنم ک نگو جوری بود اقوام خودم روزی وسایلمو پرت کرد تو حیاط.. ولی محکم بودم 

شکر خدا ک جدا شدم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
کم باشه به درک به هر حال من شکست خوردم درد خودم برام بسه چرا میخواد منو ناراحت تر بکنه

ب فکر اینی ک خوشحالت کنن نباش

اگه تحمل زخم زبون نداری برگرددپیش شوهرت

دوره زمون بدی شده 

مادر سایه بچه با تیر میزنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ولش کن منم مامان منم زیاد از این حرفا میزنه ولی میدونم تو دلش هیچی نیست بعدم میگه کر و کور نیستی که ...

عشقم اصلا حال ندارم تعریف کنم

اگ واقعا همسرت مردیه ک باید ازش جدا شی پس باید دلتم گنده کنی کفش آهنی بپوشی گوشات و بگیری و نشنویی ز ...

توام بعد عروسی طلاق گرفتی؟ 

الان خوبی؟

ب فکر اینی ک خوشحالت کنن نباشاگه تحمل زخم زبون نداری برگرددپیش شوهرتدوره زمون بدی شده مادر سایه بچه ...

نه برنمیگردم شاید خودمو بکشم برا نجات ولی برنمیگردم

هزاران ادم بودن طلاق گرفتن و باز ازدواج کردن عقد باشی یا عروسی کرده باشی یا بچه داشته باشی هیچ فرقی نداره ممکنه شرایط ازدواج برای کسی که بچه داره سحت تر باشه اما ناممکن نیست

بعدشم الان از ده ازدواجی دیگه هفت تاش به جدایی ختم میشه 

چیز عجیبی نیست