2777
2789

من احتمال دادم هک شده باشم 

و تل و دیلیت اکانت زدم 

الان میخوام دوباره واردش بشم کد نمیده 

پاکیدم از اول نصبیدم دوباره کد نداد 

چه کنم؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عزیزم هک نشدیبعد جنگ مال بعضیا اینطور شده

نه میگم کد نمیده 

چیکار کنم؟

ضروریه میخوام واردش شم

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

تلگرام اصلا هک نمیشه

چیکار کنم کد بده؟

برا تلگرام خواهر منم پیش اومدههک شده بود متاسفانه

کد نمیده چیکار کنم؟😖

رو یه گوشی دیگه امتحان کن ، اگر تونستی وارد شی ، دوباره با گوشی خودت امتحان کن ، کد میده به اکانتت ، اون کدو بزن وارد میشی ، بعد از اون گوشی که قبلا وارد شدی توش از اکانتت بیا بیرون 

متوجه منظورت هستمکد تأیید نمیاد باز میخوای ببر بیرون نشون بده بهتر میدونن

باشه مرسی