2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من هیچ دردی نداره ، فقط یک روز بعد کاشت ایمپلنت یه درد خفیفی داری که قابله تحمله ، منکه مسکن نخو ...

ممنون از پاسخگویی دوست عزیز 

چن تا دندونم کشیدم دکتر گفت چن ماه بمون خوب بشه بعدش بیا برای پایه 

بی حسی قوی میزنن؟؟ اصلا حین کار درد حس نمیشه؟ 

من استرس شدید دارم

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲

هیچکسی اندازه من ترسو‌نیست نسبت به کارای‌دندون پزشکی

انقد ترسیدم و‌نرفتم فک کن ۳تا عصب کشی

۴.۵تا ترمیم

۳تا ایمپلنت چندتا روکش و.......باهم‌انجام‌دادم توی چندماه

چندسال درد کشیدم ولی حاضر‌نبودم برم دندونپزشکی تا اخرش مجبور شدم روزی که رفتم اب قند دادن دستم  افت فشار و قند گرفتم از ترس حالا خودم‌کادر درمانم سروکارم با تیغ و بخیه و امپول و سرم و......

من به این ترسویی میگم بهت که بعد ایمپلنت گفتم خاک بر سرت دختر ۳ساله بی دندون بودی نتونستی یه غذای راحت بخوری گوارشتم مشکل پیدا کرد از بس غذا رو خوب‌نجویدی کاشکی زودتر میرفتی!تازه من سه تا انجام دادم توی یه روز اونم‌دو طرف فکم بود به زور دندونپزشک قبول کرد گفت دو طرف فکته خیلییی اذیت‌میشی من بهش گفتم اگه یکی برام‌انجام بدی میدونم از ترس بر‌نمیگردم برا دومی و راضیش کردم با هم سه تاش رو انجام داد

فقط دو روز اول درد داشت اونم با مسکن برطرف میشد

لحظه ی کاشت پایه های ایمپلنت و....اصلا نمیفهمی چون کامل بی حسه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از پاسخگویی دوست عزیز چن تا دندونم کشیدم دکتر گفت چن ماه بمون خوب بشه بعدش بیا برای پایه بی حس ...

خواهش میکنم نه حین کار درست مثله اینه داری دندونو عصب کشی میکنی 

منم قبلش میترسیدم ولی بعد دیدم خیلی چیز ساده ای هست

فقط دردسرش اینه باید یه سزی رعایت غذایی داشته باشی و موقع خوردن غذا حواست باشه به بخیه برخورد نکنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
دندانپزشک آینده هستم...مامانم انجام دادش اولین روز کاشت درد داشت که با شفافن رفع میشد تا دو روز هم ص ...

موفق باشی عزیزم  یعنی دردش از کشیدن ریشه دندان بیشتره؟؟

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
خواهش میکنم نه حین کار درست مثله اینه داری دندونو عصب کشی میکنی منم قبلش میترسیدم ولی بعد دیدم خیلی ...

تازه خبر خوب به استارتر بعضیا بخیه هم نمیخورن مثل خود من

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40