2777
2789
عنوان

بچه ها لطف میکنید ارومم کنید

112 بازدید | 21 پست

من چرا بی کس شدم انقد چرا هیچکس ندارم چرا نمیتونم برم دنبال چیزایی که دوست دارم واقعا چرا نمیتونم کاری میخوام و انجام بدم چرا اصلان انقد تنهاام چرا هیچکس رو ندارم واقعان؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین منظورت از بی کسی نمیدونم چیه ولی تا خدا هست دیگه به بقیه چه نیاز هست؟ بعدش اگه نمیتونی بری دنبال چیزایی که میخوای بخاطر ذهن بهم ریختته ذهنتو آروم کن خودتو بسپار دست خودش ببین چجوری برات می‌سازه من خودم الان چند وقته واقعا از همه فاصله گرفتم احتمالا تو ام به این نتیجه میرسی.

میشه، بیشتر شکر گزار باششکر نعمت نعمتت افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند.

همه باهام سردن حسته به قران اون از اون نامزدم که پاشده رفته تهران زنگ که نمیزنه میزنمم درحال مکالمست این از پدر مادرم که انگار نه انگار منم هستم

ببین منظورت از بی کسی نمیدونم چیه ولی تا خدا هست دیگه به بقیه چه نیاز هست؟ بعدش اگه نمیتونی بری دنبا ...

منضورم این که هیچکس رو‌ندارم‌‌ که درکم کنه دبگ کم اوردم 

همه باهام سردن حسته به قران اون از اون نامزدم که پاشده رفته تهران زنگ که نمیزنه میزنمم درحال مکالمست ...

اتفاقا خوشحال باش که کسی بهت وابستگی نداره

من اینجور موقع ها می خوام بال درآرم وپرواز کنم، چون اختیارم دست خودمه، حسابی گردش میکنم، خرید میرم، به دوستهای قدیمیم تماس میگیرم، کارهایی که علاقه دارم انجام میدم.

خلاصه که من برعکس شما فکر میکنم لذت ها تو تنهایی بیشتره

منضورم این که هیچکس رو‌ندارم‌‌ که درکم کنه دبگ کم اوردم

ببین قرار نیست همیشه درک بشیم رها کن ، زندگی رو سخت نگیر منظورم این نیست تموم تلاشت رو نکنیا کلا همه چیز رو ول کنیا منظورم اینه ذهنتو کنترل کن آروم و شکر گذار باش همیشه آدم تو سختی ها رشد میکنه فکر کنم نوبت تو رسیده باشه 

اتفاقا خوشحال باش که کسی بهت وابستگی ندارهمن اینجور موقع ها می خوام بال درآرم وپرواز کنم، چون اختیار ...

منم تو تنهاییم راحت ترم واقعان ولی خب من دلم برای نامزدم تنگ شده ولی اون عین خیالش نیس🥲