2777
2789
عنوان

پریودی تو تابستون 😭😭بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 41 پست
من پریودیم دور وز اول زیادهبعدش لکه بینیه یعنی یک روز یه لکه روز بعد هیچی تاهفت روزمن کاپ استفاده کن ...

دقیقن منم اینجورم ولی خب مجردم نمیتونم کاپ بذارم، میتونی دو روز اول کاپ بذاری بعدش پد سبک و روزانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقن منم اینجورم ولی خب مجردم نمیتونم کاپ بذارم، میتونی دو روز اول کاپ بذاری بعدش پد سبک و روزانه

نمیتونم بزارمش🤦🏽‍♀️

اینقدم درد داری اصلا یجوریه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

امتحان کردی تا حالا مگه؟

نه

ولی میدونم ازمن برنمیاد😄بارداری پساری گذاشته بود دکتر برامـ

گفت خودت میتونی درش بیاری قبل زایمان

اما نتونیتم بااینکه پاییین بود دست میزدم بهش ولی جرات نمیکردم 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نهولی میدونم ازمن برنمیاد😄بارداری پساری گذاشته بود دکتر برامـگفت خودت میتونی درش بیاری قبل زایمانام ...

درسته قبلش همه میترسن که نتونم یذارن و دربیارن، عفونت بگیرن، نشتی بده، درد داشته باشه ولی قلق که دستشون میاد میگن تازه میفهمن چه ظلمی میکردن به خودشون که پد میذاشتن میگن اصلا حس نمیکنن پریودن

من مجردم لحظه شماری میکنم ازدواج کنم کاپ بذارم راحت بشم اون وقت تو پد می‌ذاری

تا حالا نزاشتم خب میترسم حس میکنم خیلی اذیت کنندس

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

درسته قبلش همه میترسن که نتونم یذارن و دربیارن، عفونت بگیرن، نشتی بده، درد داشته باشه ولی قلق که دست ...

اره هرکی استفاده کرده  اینو میگه

درسته همه اولش همینجورین دوباره قلق دستت بیاد میگی ایکاش زودتر میذاشتی

داروخانه ها دارن ؟موند برم یکی بگیرم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»