2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی

خیلی😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بستگی به هتل و رستوران هایی که میرید داره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

صبحانه که هتل میده شام هم از اسنپ فود ما چندبار کرفتیم رستوران دستپخت نسبت به بقیه جاها کناسب تر بود غذاش هم خوب بود اما مثلا تو‌زمستون چلو خورشت را حدودی میداد پرسی 300نمیدونم گرون تر شده یا نه دیگه رستورا موزیکال و ....گرون بودن ما یه شب رفتیم حدود 3,تومن برای سه نفر با اجرای برنامش شد

صبحونه با هتل بود بقیشو بیرون میخوردیم یا همون غذای هتلمونم فوقالعاده با کیفیت بود ناهارارو اونجا میخوردیم.واسه شبم دقیقا در دیگه هتل به پیتزا فروشی باز میشد و شامم دوبار اونجا فست فود خوردیم.قیمتا یه پیتزا ۶۰۰اینا بود.یبار رفتیم رستوران که اسکله تزش مشخص بود اسمشو یادم نیست موسیقی زنده ام داشتو کیفیتشم خوب بود حدود ۲۸۰۰شد.ناهاراام حدود یکو خورده ای دوتومن میشد.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اصلا غذاهاش نه کیفیت داره نه خوشمزس، به شدتم گرونما با خودمون مرغ و سیب زمینی و...اینا برده بودیم

اتفاقا جاهایی که ما غذا میخوردیم بشدت باکیفیت و خوشمزه بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اتفاقا جاهایی که ما غذا میخوردیم بشدت باکیفیت و خوشمزه بود

خب یعنی غذاهاش قیمت غذاهاش شماله؟؟؟

ببین اگ ۷۰ تومن برای رقت و برگشت و خواب داشته باشی چقد برای خورد و خوراک میخاد؟؟؟

خب یعنی غذاهاش قیمت غذاهاش شماله؟؟؟ببین اگ ۷۰ تومن برای رقت و برگشت و خواب داشته باشی چقد برای خورد ...

ببین نمیدونم ما خودمون سه نفر ۱۰۰تومن خرجمون شد واقعا نمیدونم چقدر خوردو خوراکمون شد