2777
2789
آره منم همون خونبس رو دوست داشتم مثل رمان بود ولی واقعیت بود

اره واس من عجیب بود خدایی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ببیشتر بگی

انگار بچهه تا پنج سالگی حرف نمیزد

بعد معلوم شد زنه همسایشون رو بابا بچهه هه کراش بوده

بچشونو طلسم کرده بود با عروسک و خون و اینا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

همین الان داشتم یه تاپیک میخوندم که طرف داشت میگفت اینایی که لیزر میرن برای چی پایین تنه رو میرن و ا ...

خودش قطعا یه زن کثیف بد بو بود

بیچاره همسرش

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

آره منم همون خونبس رو دوست داشتم مثل رمان بود ولی واقعیت بود

لینکشو نداری؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

یک خانمی بود به اسم بنشی زن دوم بود یعنی هوو بود میگفت ماشین شوهرمو دزدیدم بعد خودمو زدم به افسردگی که فکر کنه حالم بده بچه دار شیم کلا خیلی آدم عجیبی بود کاش کاربری جدیدشو پیدا میکردم تامیکاش همه سَم بود یک تاپیکش این بود که چجوری زنِ اولِ شوهرمو دِق بدم و کاری کنم بمیره

تاپیک هایی که راجب گمشده ها بودن 

دارک بود

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
الله اکبرر

بعد جالب بود برام امروز ۱۰ تا تاپیک زده که من دختر ساده ای هستم

خیلی قدیسه هستم 

هیچکسی مثل من نیست

خ.ر.ا.ب.ا شانس دارن

هرچی بقیه میگفتن خب بابا لیزر میرن که برای نظافت خودشونه و از شر ژیلت و چیزای دیگه راحت شن

این هی مسخره می‌کرد و آخرم تاپیکو قفل کرد رفت دو تا تاپیک دیگه زد و شروع کرد تهمت زدن 

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️