2777
2789
عنوان

ازدواج من اشتباه بوده یا نه

353 بازدید | 22 پست

من اهل لرستانم

همسرم تبریز یعنی فارسه ولی بزرگ شده تبریزه

من کوهدشتیم مال خرم آباد 

همسرم پرستاره و ارشد هم داره

خونه مسکن مهر داره و دوتا زمین داره 

زبان انگلیسیشم خوبه

من متولد ۷۵ هستم اون ۶۸

من لرم اون فارس 

قیافه معمولی قد ۱۷۳

ولی اخلاق بیست و خیلی درکم میکنه و حمایتم میکنه

ولی من همش حس میکنم ازدواجم اشتباه بوده و باید با همشهری یا همزبونم ازدواج میکردم

مثلا فک و فامیل میگن شوهرت چرا تا الان زن نگرفته

یا تو کجا و تبریز کجا

این حرفا خیلی رو مخمه و حس میکنم ازدواجم اشتباه بوده

ولی من و همسرم خیلی باهم خوبیم

اما دچار استرس و قیاس شدم همش میگم کاش همسرم لر بود یا همشهری

بگین چیکار کنم حالم خیلی بده 😔

لایک

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت واسه خودت مشکل میتراشی!!! 

خب اگه لر دوست داشتی قبول نمیکردیش 

حرف مردمم برات مهم نباشه اخه سمت شما مخصوصا کوهدشت خیلی زود ازدواج میکنن این بنده خدارو دیدن تعجب میکنن وگرنه خیلی عجیب نیست 

ربطی نداره خودم کسی دیدم که ارومیه ای با اصفهانی ازدواج کرده، اصفهانی با مشهدی، تبریزی با قمی، ارومیه ای با بوشهری، خوزستانی با شمالی، تبریزی با تهرانی

همشونم باهم خوب دارن زندگی میکنن

قسمته دیگه ولشون کن بد به دلت راه نده

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)