2777
2789

یه نوزاد ۳ ماه و ۱۰ روزه دارم .وزن تولدش ۳۲۰۰ بوده الان ۶ کیلو هستش .کم شیر میخوره و از بس کم شیر خورده شیرم داره کم میشه .اگه در روز یکم بهش شیر هگخشک شیر خودمو دیگه نمیخوره ؟وزنش کمه 

این که با دست یا دوشیدن چقدر میاد ملاک نیست چون وقتی بچه میخوره بیشتر تحریک میشه و بیشتر میاد. ملاک کافی بودن شیر مادر افزایش وزن درست نوزاده . برای شما هم باید همبن مهم باشه اگر مبدونی لازم داره و نمودارش،داره افت میکنه شیر کمکی رو بده حتی اگر شیر خودت رو نخوره یا کم بخوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم 

ببخشید من تاپیک تون در مورد خرید داکت اسپلیت رو خوندم خاستم ببینم شما چ مارکی گرفتین؟

و اینکه از صدا و مصرف برق و میزان سرما و گرماش راضی هستین؟

ممنون میشم جواب بدین تو مرحله خرید هستم

سلام گلم ببخشید من تاپیک تون در مورد خرید داکت اسپلیت رو خوندم خاستم ببینم شما چ مارکی گرفتین؟و اینک ...

نه نخریدیم عزیزم .اما قبلا تجربه استفاده ش رو داریم .خونه ای که ما بودیم چون آفتاب نداشت همیشه کپک میزد زمستونا و اینکه پول برق زیاد میومد