2777
2789
عنوان

نامزدم لپ تاپ داغون دست دوم اورد برام

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به روش بیار ببین چی میگه ولی دیگه کاریش نمیشه کرد.. اگه پدرت میتونه بگیره برات، لپ تاپو بکوب تو صورت ...

نه باو لپ تاپ از این تمیزتر دارم ولی خب قدیمیه کار نمیکنه درسمم باگوشی میخونم خیلی دلم شکست خیلی پسش میدم چون آشغال خونشو داده بمن واقعا که 

نه باو لپ تاپ از این تمیزتر دارم ولی خب قدیمیه کار نمیکنه درسمم باگوشی میخونم خیلی دلم شکست خیلی پسش ...

اره کارش زشت بود.. اگر راستشو میگفت قشنگ تر بود نه اینکه به اسم نو، لپ تاپ کار کرده بهت بده.. معلومه اهل زرنگ بازیه

اره کارش زشت بود.. اگر راستشو میگفت قشنگ تر بود نه اینکه به اسم نو، لپ تاپ کار کرده بهت بده.. معلومه ...

بله آدم حقه بازیه و واقعیت میخام ازش جدابشم 

واقعا چی فرض کرده منو ک آشغال دست دوم بدرد نخورشونو ک کمه کم ده سال کارکرده میده بمن ،اگر بخام النگو دارم یدونه میفروشم لپ تاپ نو میخرم ولی دیگه باگوشی میرم کلاسامو 

بله آدم حقه بازیه و واقعیت میخام ازش جدابشم واقعا چی فرض کرده منو ک آشغال دست دوم بدرد نخورشونو ک کم ...

چی بگم والا.. دوره نامزدی برای شناخته دیگه. همین نشونه های کوچیک توی زندگی بعدا چند برابر خودشو نشون میده

چی بگم والا.. دوره نامزدی برای شناخته دیگه. همین نشونه های کوچیک توی زندگی بعدا چند برابر خودشو نشون ...

آره واقعیت خیییلی دلم شکست چون خیلی ذوقشو داشتم 

و حتما ازش جدا میشم لپ تاپشم میندازم سرش لپ تاپ ک نه آشغال دست دومشو 

آره واقعیت خیییلی دلم شکست چون خیلی ذوقشو داشتم و حتما ازش جدا میشم لپ تاپشم میندازم سرش لپ تاپ ک نه ...

الهی بگردم ولش کن دیگه فکرشو نکن ارزششو نداره.. انشالله با یکی اشنا بشی که لیاقتتو داشته باشه