2777
2789

اول اینو بگم ک من خیلی تلاش کردم رابطمو ب ازدواج برسونم خواستگار رد دادم کلی اصرار کردم ک بیا منو بگیر من ازت هیچی نمیخوام خودش قبول نمیکرد میگفت شرایطشو ندارم و خب واقعا هم نداشت بش گفتم فقط نشونی فقط نامزدی هرکاری حتی یه حرکت کوچیک بزن بزار رابطمون زیر نظرخونواده ها باشه من بیشتر از ۶ ساله ک باهاشم،خلاصه ک اون هزارتا منت و شرط و شروط گذاشت سرم،خواستگاری هم گفت حالا حالاها نمیام مامانشم بم گفت پسرم هیچی نداره میخوای بخوا نمیخوای هم همینه ک هست،خلاصه من یه خواستگار با شرایط خوب واسم اومد و پا گذاشتم رو دل و احساساتم و خداهم انگاری کمکم کرد و بله دادم الان پارتنرم دیوونه شده هی زنگ میزنه پیام میده اینو اون میفرسته میان میگن پسرو داغون کردی خودشم میگه تروخدا ردش بده من میام(همین حرفو اونبار هم زده بود اما تاخواستگار رو رد دادم حرفاش زمین تا اسمون عوض شدن حتی میگف طلا ومهریه و عروسی میخوای؟؟همه اینارومن انجام بدم وظیفه توچیه)انکار نمیکنم البته بعدش افتاد توگوهخوری و باز حرف عوض کرد حالا میگم نکنه گناهه ولش کنم ولی اخه من تمام تلاشمو کردم دیگه فقط خودم نرفتم خواستگاریش چرا داره جوری وانمود میکنه انگار مظلومه؟کارم درسته یا گناهه

ولش نکنی به خودت خیانت کردی

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

کارت درسته 

بلاکش کن بره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن و خواستگارتو بچسب از این پسره برات جز قرص اعصاب هیچی در نمیاد

ازدواج کن و برو احساسی بشی باختی

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

شش سال زمان گذاشتی

به خودت احترام بزار و کلا از رابطه با ایشون بیا بیرون

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

پسری ک تو۶سال هیچ گوهی نشده تا اخر عمرشم هیچ گوهی نمیشه بچسب برزندگیت و جوونیتو حروم نکن خواستگارت خوبه حتما قبولش کن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂