2777
2789

واقعا تاثیر داره؟ 

دو روزه گرفتم تا ۱۶۰۰ کالری مجازم ینی روزی ۴۰۰ کالری کسری

چقدر باید صبر کنم نتیجه ببینم؟

روزی ۲۰ دقیقه هم ورزش انجام میدم 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

۱۶۰۰ خیلی زیاده تقرببا کالری تثلبته من الان چون سقط کردم و مجبورم نبات  و کره روغن محلی زیاد بخورم کالری میشع ۱۶۰۰ یا ۱۷۰۰ وگرنه در حالت عادی ۱۳۰۰ یا ۱۲۰۰ میخورم 

۱۶۰۰ خیلی زیاده تقرببا کالری تثلبته من الان چون سقط کردم و مجبورم نبات و کره روغن محلی زیاد بخورم ک ...

اخی متاسفم

کالری مورد نیاز من ۲۰۰۰ عه من روزی ۴۰۰ کسری میخوام‌داشته باشم ینی ماهی یک ونیم 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶۰۰ خیلی زیاده تقرببا کالری تثلبته من الان چون سقط کردم و مجبورم نبات و کره روغن محلی زیاد بخورم ک ...

شما حتما وزنت کمتر از منه

من ۶۸ کیلوام

من ۸۴ کیلو ام 

تو کرفس زدم تازه گفته ۲۰۰۰ 

ولی خب ببینم چی میش ایشالا کم کنم🥲

من ۸۴ کیلو ام تو کرفس زدم تازه گفته ۲۰۰۰ ولی خب ببینم چی میش ایشالا کم کنم🥲

قبلا یه تاپیکی اینجا بود گروه بزرگی بودن با کالری شماری وزن کم می کردن می گفتن کالری نرم افزار درست نیس فرمولس میشه وزن ضربدر بیست منهای ۱۰۰ 

یک روزم در هفته باید فست باشه که فقط ۵۰۰ کالری مجازه

قبلا یه تاپیکی اینجا بود گروه بزرگی بودن با کالری شماری وزن کم می کردن می گفتن کالری نرم افزار درست ...

اره دیگ‌با همون فرمول هم بخای حساب کنی همونقدر کالری نیلز دارم یعنی ۲۵۰۰ اینا حالا من ۱۶۰۰ میخورم خب هرچی وزن بالاتر باشع کالری بیشتری میخای

آره دیگه فقط سعی کن کالری هاتو با غذاهای سالم پر کنی

حتما 

ممنونم ک جواب دادی