2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه من یادم نیس زیاد ولی تا جایی ک میدونم کار سرلک بودا

نه عزیزم کار صورت زخمی بود

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یعنی نمیدونه بچش دختره یا پسر؟

نه دیگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منکه لبوبو نگرفتم

ولی چرا فکر میکنی چیزی ک وظیفه دولته رو مردم باید انجام بدن؟ اگ ایرانی سرپاست بخاطر اینه ک مردم پشت هم بودن

مگه خودت خنزل پنزل واسه ذوق کردن خودت نمیگیری؟ خب اینم مثله اون 

یکم ب مردمت بامهربونی نگاه کن

نه طلبکارانه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
چشم ولی من کنایه زدم

همون کنایهس ک باعث دلخوری میشه دیگه

امام حسین دورش بگردم خودش مخالف اینکاراس عزیزم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

هرچند یه فیلمه ولی کَنه بودن جواد خیلی رو اعصابمه

اصلا ولش نمی کنه دختررو😐خب وقتی میبینی دختره اهمیتی بهت نمیده برو به زندگیت برس...

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

هرچند یه فیلمه ولی کَنه بودن جواد خیلی رو اعصابمهاصلا ولش نمی کنه دختررو😐خب وقتی میبینی دختره اهمیت ...

دقیقا دیشب داشتیم میگفتیم🤣🤣

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰