2777
2789

و بعدش مثلا به ازدواج ختم شدن باشه؟ 

نگید مثلا آدمی که قد بلند و پولدار نه منظورم این نیست 

منظورم اینه که یکی هست شما دوسش دارین و باهاش ازدواج کردین

اگر اینطور بوده چطوری

خیلی پیچیده هستش

اصلا تو قانون جذب باید به فراوانی اعتقاد داشته باشی نباید بگی الا و بلا من فقط اینو میخوام اینجوری اصلا جذب نمیشه

نمیدونم چجوری توضیح بدم تحقیق کن راجع بهش

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پیچیده هستشاصلا تو قانون جذب باید به فراوانی اعتقاد داشته باشی نباید بگی الا و بلا من فقط اینو ...

میفهمم چی میگی 

ولی خب یه سوال وقتی یکی عاشقه بنزه خب دیدم که بنزو جذب میکنه یا مثلا اینکه وقتی یکی عاشق مثلا آقای ایکسه خب اون آقای ایکسو جذب میکنه 

اما از یه طرف میگن نه 

تو قانون جذب باید بگی مثلا من یه آدمی میخوام پولدارو خوشگلو فلان باشه 

من موندم که کدومش درسته 

میفهمم چی میگی ولی خب یه سوال وقتی یکی عاشقه بنزه خب دیدم که بنزو جذب میکنه یا مثلا اینکه وقتی یکی ع ...

ببین عزیزم بنز توی دنیا یدونه نیست دنیا پر از بنزه با چندتا ویژگی خاص ک همشون دارن

ولی وقتی شما میگی من فقط این پسرو میخوام،خب نمیگی که مثلا بخاطر قد بلندش،شغلش،تحصیلاتش،اخلاق خوبش یا هرچی..میگی فقط و فقط اینو میخوام

ولی خب کلی ادم هستن ک ویژگی های همین ادمو دارن

باید رو ویژگی های خوب اون شخص تمرکز کنی نه روی خود شخص خاص

باز دقیق تمیدونم ولی یمدت خیلی راجب اینچیزا میخوندم اینطوری نوشته بود

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین عزیزم بنز توی دنیا یدونه نیست دنیا پر از بنزه با چندتا ویژگی خاص ک همشون دارنولی وقتی شما میگی ...

آره درسته ولی در نهایت همون بنز شد 

اینم من نمیدونم چجوریه داستانش یه سری ها میگن همون شخص خاص یه سری دیگه هم میگن یه آدمی به همون ویژگی ها رو میشه جذب کرد که تو نمیدونی

واسه همین واسم سوال شده بود 

به نظرم از قانون اخلاق استفاده کن

اخلاق خوب هم زینت باطن است و هم زینت ظاهر 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌