2777
2789
عنوان

بخرم یا باز پس انداز کنم

197 بازدید | 20 پست

سه ماهه با اینکه دانشجو ام خیلی کار کردم چند جا حدودا شصت تومن درآمد داشتم تو سه ماه رفتم طلا خریدم و کلاس مهارتی برای توسعه کارم رفتم یک مقداری هم هر ماه برای خورد و خوراکم و رفت و آمد خرج کردم چون رژیم دارم 

ولی عاشق کیف دانشجویی هستم زمستون یکی خریدم ولی الان یک مدل دیدم خیلی دوسش دارم یا تراول ماگ دارم ولی دلم استندلی میخواد ( اینو نخرم احتمالا) یا لوازم تحریر فانتزی خیلی دوست دارم 

اینا چیزاییه که نیاز ندارم انگار برای دل خودمه حدودا سه تومن میخوام بذارم خرج کنم برای این چرت و پرتا 

باز میگم ولش کن وقتی نیاز نداری برای چیته نظر شما چیه

پس انداز طلا برای خرید ماشین میکنم ولی باز پولم هنوز نرسیده

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بخر یه کیف چیه به دلت بمونه استایلتم مهمه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میگیرم 

دل آدم شاد میشه با همین دلخوشی های کوچک 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بگیر ب نظرم

من ماه  قبل ی کیف گرفتم

این ماه چون حالم ب شدت بد بود از ی کیف دگ خوشم اومد ب خودم جایزه دادم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بنظرم بخر چیزی رو دلت نمونه..کارت چیه؟

داتشجو کادر درمانم کاردانشجویی میرم البته نه بیماررستان

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷