2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستاویش درسته که حالاتبلیغش درست باشه

جزمواردمحدودی همه چیش افتضاحه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

نیمه مذهبیم

با لباس کوتاه شلوارای زاپدار اینا کاری ندارم

ولی اینایی ک باسن سینه رو میریزن بیرون ومیخوان با این روش فالوربگیرن شدید روعصابمن

چون باعث میشن ی عده دختر کم سن از این ادما الگو بگیرن و راه اشتباه رو برن 

( مثلا الان بری اکسپلور میبینی کلی دختر کم سن هستن ک برا جذب پسر فالور درتلاشن ک اندامم نمایی کنن 

وهمین باعث میشه بجای این ک دغدغه شون پیشرفت درس یاشه زندگیشونو صرف کارای پوچ کنن )

__

یا ی خانمیه با شو.رت سوتی.ن میاد جلو دوربین لباس میپوشه

ی عده پسر دخترکم سن بادیدن این خانمه اومدن همچین کاری کردن

براهمبنه گاهی اوقات پوشش دیگران واقعا ب ما ربط داره

چون همون پوشش باعث میشه جامعه خراب شه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

ببخشید دیدم درخواست دوستی دادید من متاسفانه هیچ درخواستی نمیپذیرم عذرمیخوام

استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زمینه رو مناسب دید میزنه جاده خاکی وحرهای جنسی میزنه 

لایک نکنید .توروخدا 
نیمه مذهبیمبا لباس کوتاه شلوارای زاپدار اینا کاری ندارمولی اینایی ک باسن سینه رو میریزن بیرون ومیخوا ...

استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زمینه رو مناسب دید میزنه جاده خاکی وحرهای جنسی میزنه 

لایک نکنید .توروخدا 
اینستاویش درسته که حالاتبلیغش درست باشهجزمواردمحدودی همه چیش افتضاحه

لایک نکنید .توروخدا 
متاسفانه لباسها دارند ما رو انتخاب می کنند نه ما لباسها رو. مثل مانتو که دیگه شبیه مانتو نیست.

لایک نکنید .توروخدا 
استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زم ...

واقعا؟؟؟

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

فکرنکنم تاپیکاش که همه زنونه هست