2777
2789
عنوان

مهریه ام رو بخشیدم خیلی پشیمونم

1004 بازدید | 64 پست

۲۳ سالمه دوران عقد بودیم باکره بودم طرف بشدت خسیس و میگف خودت برو کار کن من ندارم پول بدمت. از وکیل راهنمایی گرفتم گفت مهریه رو ببخش توافقی جدا شین برو دنبال زندگیت وگرنه سه سال یا بیشتر علاف میشی. منم بخشیدم حتی مجبور شدم طلا و هدیه هاشم پس دادم هیچی گیرم نیومد خلاصه. الان میگم کاش سالها دوندگی رو تحمل میکردم اما زجر کشیدن شوهره رو میدیدم اگر مهریه ام رو میگرفتم از حرص سکته میزد و دیدن حرص و جوشش یک دنیا لذت داشت حیف شد.. 

اما اگر میرفتم دنبال مهریه ممکن بود از روی لج اصلا طلاقم نده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برای آرامش خودت این کار و کردی مطمئن باش برای اذیت کردن اون اول خودت اذیت میشدی الان به فکر آینده و انتخاب درست بعدیت باش ۱۳ سال پیش منم تو جایگاه الانت بودم تو عقد طلاق گرفتم بدون حتی هزارتومن تازه کلی وسیله لباس و طلای خودم و لب تاب و چقدر خورده ریز با ارزش دیگه دستش داشتم که حتی اونا رو هم نگرفتم ۳ سال بعدش ازدواج کردم با همسرم که خداروشکر همه چی تمامه از نظر مالی و شغلی و شخصیتی هزار برابر بالاتر از اونه