2777
2789
عنوان

هرکار کردم که کورتاژ نشم نشد😔

198 بازدید | 14 پست

دو بار یعنی دو روز بهم قرص دادن دوبار درد شدید کشیدم همه چیزو به جون خریدم که کورتاژ نشم اخرم مجبورم بشم چون بقایا زیاده 😔 خیلی ناراحتم و میترسم همش دارم گریه میکنم نه بخاطر عمل 

بخاطر عوارضش 

همه دکترا اینجا میگن هیچ مشکلی برای بارداری بعدیت پیش نمیاد ولی بازم خیالم راحت نیست

واقعا مشکل پیش نمیاد؟😔کسی نبوده ک مشکل پیش بیاد واسش؟ و اینکه کسایی ک کورتاژ کردن میشه بگن بعدش راحت باردار شدن و بارداری خطرناکی داشتن یا نه

من دیدم کسی ک کورتاژ کرده و دوباره باردار شده 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کورتاژ بهتره رحمت تمیز میشه نگران نباش

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

دخترعموم تو ۹ ماه و دخترعمه‌متو چهارماه کورتاژ کرد جفتشونم یک سال بعد دو تا نی‌نی سالم اوردن

به دلت بد نده این عوارضی که می‌شنوی بخش زیادیش بخاطر جاهای بد و سقط خودخواسته‌ست

الان سامانه زدن واسه باروری ناخواسته و برای سلامت باروری زنان بیشتر اهمیت قائلن

خواهر منم کوتاژ شد

ولی بعدش دوباره بچه دار شد

سلامتیت مهمتره.ان شا الله به زودی دوباره باردار بشی

فقط ی چند ماهی صبر  کن بعد دوباره خاستی اقدام کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سه سانت در یک یعنی چهار پنج سی سی

برامن دوسانت ونیم بودش ازجفت مونده بودش دکترسریع نامه کورتاژدادش گفتم میترسم وایناداروداد گفت باپریودی بعدت دفع میشه احتمالا پریودی بعدم تخم شوید وایناخوردم دفع نشدش سری بعد هم دفع نشدش رفتم دکترجذب شده بودش

برامن دوسانت ونیم بودش ازجفت مونده بودش دکترسریع نامه کورتاژدادش گفتم میترسم وایناداروداد گفت باپریو ...

جذب بشه که خطرناکه 

با دو سه تا دکتر مشورت کردم گفتن باید کورتاژ بشی فقط