2777
2789
عنوان

ژل لب نورامیس هر سی سی چقدره ❓

148 بازدید | 25 پست

برای فردا وقت دارم هر سی سی ۷ تومن

گرونه؟؟!

شما چقدر میزنید ؟

جاهای دیگه هم هست ک ارزون تره ولی میترسم ژلاشون اورجینال نباشه 🥺 

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴تومن💀

کِی زدی شما؟

دکتر بودن؟

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

چخبرههه>؟3800 الی 4

ی جای دیگه هم هست کارشو پسندیدم

هر سی سی ۴۳۰۰

برم پیش اون ولی خب فقط عکس نمونه کاراشو تو پیجش دیدم 

وای خیلی گرون گرفتی 😑😑😑😑😑کلاه سرت میره هر سی سی ۳ تومن تا ۳ نیم

کِی زدین؟!

خوب پول دارین

کاش بودیم🤣

پشماممممنو بگو چه تصوری نسبت به قیمت ژل داشتم همیشه😭😂

از ۹۰۰ شروع میشه تو ارایشگاه ها اما ادم باید نگران سلامتیش باشه و حتما پیش دکتر بره و ژلءخوب

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️