یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من چهارماه زدم خیلی حجمش کم شد اصلا بزرگ نمیشه فقط با اسکات
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
والا من چهارماه زدم خیلی حجمش کم شد اصلا بزرگ نمیشه فقط با اسکات
تازه من باشگاه میرم و برنامه ورزشی میگیرم از مربی
و مدلهای مختلف اسکات رو میزنم
ولی در کل اسکات به تنهایی اصلا باعث افزایش حجم نمیشه
البته هدف منم افزایش حجم نبود ها
چون برای افزایش حجم بعد باشگاه باید کربوهیدرات بگیری به مقدار زیاد
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ببین من دوماه تو خونه ورزش میکنم حقیقتا باسنم یکم خوش فرم تر شده
یه حرکت اسکات هست که روی باسن تمرکز کن و فیلماشو ببینین بعد جلو آینه انجام بده که درست باشه یکی دیگه هم چهار دست و پا شو بعد با پات ضربه بزن به پشت نمیدونم منظورم و رسوندم یا نه ولی تو اونم باید رو باسن تمرکز کنید
دیگه پل باسن هست و یه حرکت دیگه که یادم نیست اسمش رو
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹