2777
2789
عنوان

بین دو نفر موندم

140 بازدید | 25 پست

سلام و احترام لطفا راهنمایی کنید 

من یک خواستگار دارم که منتظر من بهش جواب بدم رسمی بیاد جلو و مدیریت یک جایی هست که من باهاش همکاری دارم ولی من و ایشون اصلا بهم نمی خوریم و به دل من نیست با اینکه شرایط خوبی دارن ولی خب.....

دومین نفر به دل من هست و خانواده ها هم در جریان اند ولی رسمی نیومده جلو چون یکسری مشکلات اومده وسط باید مدتی براشون صبر کنم و خب چون دل من با ایشون با تمام شرایط گفتم براشون صبر می کنم 

الان موندم کارم درسته یا نه و چه جوری خواستگار اول رد کنم که به همکاری مون لطمه نخوره هر چند سه یا چهار بار جواب منفی دادم ولی انگار قانع نشدن وووو!

چندسالته

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱

سنت زیاد نیس میتونی صبر کنی

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

چرا همیشه با اونی که دلت هست نمیشههووووووف

اونی که دلمه خواسته درکشکنم قول داده میاد دو سال پیش رفت بعد دو سال اومد گفت نتونسته فراموشم کنه باز دوباره رفت بعد یه مدت اومد گفت دوستم داره منم خب دیشب بهش. گفتم چه کار کنم گفت درصدد اومدنم مامانش گفت بهش میگم بیاد سنگاتون وا کنید از جلو حضوری ولی پسرم فعلا ماشینش خرج گذاشته خونه سازی داره یکم صبر کنم