2777
2789
عنوان

کنکورر

144 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من امسال میرم دوازدهم رشتمم تجربیه

دنبال مشاور میگردم از تیر شروع کردم ولی خب بگی نگی اونقدر اوکی نبود 

مشاور داشتم ولی خوب نیس...

میشه اگه مشاور میشناسید بهم معرفی کنید؟لطفا ممنونم❤️❤️

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

کدوم شهری؟ مشاور حضوری شهرتون نداره؟

ببین کلا مشاور اینطوری نیست که من بهت معرفی کنم چون شاید از نظر من یه مشاور خوب باشه ولی تو نتونی باهاش ارتباط بگیری 

من دونفر میشناسم تو شهر خودمون اصفهان هستن و حضوری آن ولی اگر شما شهر دیگه ای آنلاین هم قبول میکنن. باید تماس بگیری باهاشون شرایط شون ببینی و.. منم چندتا مشاور عوض کردم تا مشاور دلخواهم پیدا کردم و کاملا طبیعیه

این دوتا مشاور ک بهت معرفی میکنم بی حاشیه تر هستن نسیت به بعضی مشاورها ک مافیای کنکور آن و فقط میخوان پول بگیرن

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

کدوم شهری؟ مشاور حضوری شهرتون نداره؟ببین کلا مشاور اینطوری نیست که من بهت معرفی کنم چون شاید از نظر ...

دمت گرم 

اصفهان نیستم اره آنلاین میخوام...

ممنون میشم معرفی کنی

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم اصفهان نیستم اره آنلاین میخوام...ممنون میشم معرفی کنی

عزیزم نمیتونم شمارشو اینجا بذارم درخواست دوستیمو قبول کن شخصی برات میفرستم

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

عزیزم میشه اسم مشاورا رو بگی

پی وی پیام بدید

برامنم میشه بفرستی

بهم پیام بده

من مشاوره تخصصی رشته انسانی انجام میدم،اگه موردی بود درخدمتم

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)