2777
2789
عنوان

قتل کردم چیکار کنم😭😭😭شوهرم

559 بازدید | 14 پست

دوستان فوش ندید ب خاطر عنوان😅😅😅

آخه مقصرید چرا تاپیکم جواب نمیدید😂😂😂😂

برنامه هست روگوشیش نصب کنم شنود باشه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیتونم دوسش دارم از گناه کردن میترسم بعد اون میشه شهید من میشم قاتل 

نه انصاف نیست منو اذیت کرده درجه شهادت بگیره 😂😂

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

به کانالی هست تلگرام. شات میخواستم بفرستم گیر داشت اسمش  مزاحم یاب هست توش هرچی بخوای هست  چند بار ازش استفاده کردم  همه چیز داره

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

از مقتول بپرس

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
به کانالی هست تلگرام. شات میخواستم بفرستم گیر داشت اسمش مزاحم یاب هست توش هرچی بخوای هست چند بار ا ...

تلگرام ندارم میشه شما پیدا کنی بعد بمن بگی 🥺🥺😅

از اونیکه کشتی بپرس🚶🏻‍♀️

نه اون دیگه مرده نیس جواب بده😂