2777
2789
عنوان

بیاین یکم بهم امید بدین

83 بازدید | 14 پست

یکسال تموم برای تیزهوشان تلاش کردم و نشد 

و امروز نتایج اومد....

پسر خالم تیزهوشان قبول شد ولی من نشدم

احتمالا میرم‌نمونه یا هیات امنایی

خیلی خیلی ناامیدم

لطفا بیاین یکم بهم امید بدین

عزیزم هیچی از دست ندادی...من نمونه دولتی درس خوندم الانم خداروشکر دانشگاه خوبی درس میخونم

مدرسه اصلا موثر نیستش...خودت دوبرابر تلاش کن انشالله خیلی خوب برات پیش میره

موفق باشی عزیزم..چه رشته ای قراره انتخاب بکنی؟

I lost you, but I found me,so I win.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیزهوشان قبول شدن عامل قبولی تو کنکورت نیست قبول نشدنش هم عامل قبول نشدنت تو کنکور نیست،از مسیر دور نشو،مسیر اصلیت تو کنکور 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

سلام ناامید نباش،شما هر مدرسه ای باشی با تلاش خودت نتیجه میگیری

احساس میکنم همه چیزو از دست دادم دیگه چیزی ندارم برای از دست دادن

مهم تر از اون این که پدر و مادرم رو ناامید کردم

احساس میکنم همه چیزو از دست دادم دیگه چیزی ندارم برای از دست دادنمهم تر از اون این که پدر و مادرم رو ...

نه اونم فقط یه مدرسه هست.حالا اونجا نرفتی،یه مدرسه دیگه میری تلاش میکنی بهترین میشی.من خیلیارو دیدم از مدرسه عادی بودن رتبه کنکورشون از تیزهوشانیام بهترشده

تیزهوشان قبول شدن عامل قبولی تو کنکورت نیست قبول نشدنش هم عامل قبول نشدنت تو کنکور نیست،از مسیر دور ...

اره مامانم هم میگه برای کنکور میتونی موفق شی تیزهوشان زیادم چیز جالبی نیس

ولی خب خیلی ناراحتم باز

نه اونم فقط یه مدرسه هست.حالا اونجا نرفتی،یه مدرسه دیگه میری تلاش میکنی بهترین میشی.من خیلیارو دیدم ...

دلم میخواد تلاش کنم هی فکر میکنم به تیزهوشانیا ته دلم خالی میشه ناامیدی بهم غلبه میکنه

اره مامانم هم میگه برای کنکور میتونی موفق شی تیزهوشان زیادم چیز جالبی نیسولی خب خیلی ناراحتم باز

طبیعیه ناراحت باشی ،ولی اعصابت و خورد نکن 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

دلم میخواد تلاش کنم هی فکر میکنم به تیزهوشانیا ته دلم خالی میشه ناامیدی بهم غلبه میکنه

بعدا سنتون بالاتر بره میفهمی هیچی اینقدرا مهم نبوده که به خاطرش آرامش خودتو خراب کنی