2777
2789

من خودم مدیریت بازرگانی خیلی دوست دارم ولی بابام عاشق حقوق هست. مامانمم همش میگه حقوق خیلی باکلاس تره و اسم رسم داره برو حقوق چطوری تو فامیل بگیم مدیریت بازرگانی میخونه. درصورتیکه من اصلا از وکیل شدن خوشم نمیاد. درسهای مدیریت بازرگانی رو خیلی بیشتر دوست دارم. ولی نمی‌دونم چیکار کنم اگه به حرفشون گوش نکنم خوشحال نمیشن   تازه حقوق خود شهرمون نمیارم اطرافش میارم. به نظرتون مدیریت آینده داره؟ یا حقوق

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش مدیریت بازرگان چندان شغل و درامد براش وجود نداره

چک کردم آزمون های استخدامی داره برای بانک هم داره. یعنی حقوق بازار کاراش بهتره ؟

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

من با ایشون موافقمچون تهش هیچی نشی میگن میخواستی بری مدیریت

از یه طرف میترسم تو مدیریت هیچی نشم بگن خاک تو سرت ما که گفتیم برو حقوق 😅

بزار الان ناراحت شن بهتر از اینه وارد رشته ای بشه که علاقه نداری و دو روز دیگه خسته شی ول کنی

مامان بابای منم میگن نه باید بخونی برا پزشکی 

من عاشق فیزیوتراپیم هرچقد باهام حرف میزنن فقط میگم باشه.

چک کردم آزمون های استخدامی داره برای بانک هم داره. یعنی حقوق بازار کاراش بهتره ؟

بله حقوق بازار کارش 100 درصد از مدیریت بازرگانی بهتره میتتونین دفتر بزنین میتونین تو دادگستری کارکنین . وکیل شین . کارمند بانک .معلم.استاد دانشگاه و...

ببین تو هر رشته ای تلاش کنی موفق میشی

تو هر رشته ای مهارتت بالا باشه از همه جلوتری

مدیریت ام جز رشته های خیلی خوبه

حقوق تهش وکیل نمیشی

تهش از ۱۰۰‌نفر ۱۰ تا بتونن آزمون وکالت رو قبول شن 

اصلا علاقه و مهارت خیلی مهمه

خیلیا کلی رشته دانشگاه عوض میکنن بخاطر علاقه..

تو چیزی که دوسش داری رو بخونی قطعا قطعا قطعا موفق میشی 

تلاش و علاقه رمز موفقیته

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بله حقوق بازار کارش 100 درصد از مدیریت بازرگانی بهتره میتتونین دفتر بزنین میتونین تو دادگستری کارکنی ...

حقوق از‌مدیریت بهتر نیست

اونیکه توش تلاش بیشتر باشه بهتره

مدیریت اگر مهارت شو ببره بالا دنبالش بیفته خیلی خوبه عالیه

حقوق از‌مدیریت بهتر نیستاونیکه توش تلاش بیشتر باشه بهترهمدیریت اگر مهارت شو ببره بالا دنبالش بیفته خ ...

من رشته هارو دسته بندی نکردم که بازار کارشو گفتم👌 

وگرنه از نظرم همه رشته ها قابل احترام هستن

حقوق از‌مدیریت بهتر نیستاونیکه توش تلاش بیشتر باشه بهترهمدیریت اگر مهارت شو ببره بالا دنبالش بیفته خ ...

من حتی حقوقم می‌خوندم باز دنبال کار دولتی می‌گشتم. برای حقوق هم تهش میخواستم برم قوه قضاییه یا بانک کار کنم. با مدیریت هم اینا هستن همینه اما برای مدیریت حداقل درس هاشو دوست دارم و آزمون های استخدامی زیادی داره. ممنونم از راهنماییتون 🙏