2777
2789
عنوان

هر کی مستاجره و خونه میخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 163 پست
سلام.ینی روزی یکبار بخونم؟ یا کلا 40نفر بشیم من باید یکبار بخونم! ؟ببخشید یکم توضیح بده برام منم هست ...

۴۰ نفر بشیم و هر روز به نیت یک نفر بخونیم.مثلا امروز به نیت شما بخونیم همه ۴۰ نفر.فردا مثلا به نیت یکی دیگه همگی بخونیم.یعنی ۴۰ نفر در حق همدیگه دعا کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ نفر بشیم و هر روز به نیت یک نفر بخونیم.مثلا امروز به نیت شما بخونیم همه ۴۰ نفر.فردا مثلا به نیت ی ...

اها پس هر 40روز رو باید بخونم من یه لحظه دچار اشتباه شدم .

باشه منم هستم ‌‌ .

الان چهل نفر شدیم؟

اها پس هر 40روز رو باید بخونم من یه لحظه دچار اشتباه شدم .باشه منم هستم ‌‌ .الان چهل نفر شدیم؟

نه عزیزم فعلا تعدادمون کمه.من بازم تاپیک میزنم ان شاالله تعداد ۴۰ تا بشه.هر وقت شروع کردیم همه رو تگ میکنم

منم میخونم

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

۱.کاربر برگاموت

۲.کاربر 6615maryam

۳.کاربر parvazs

۴.کاربر delbar_hc

۵.کاربر raha_1400

۶.کاربر 3311374

۷.کاربر almas48

۸.کاربر مهربون ۲

۹.کاربر یگانهmگلی

۱۰.کاربر آلینامم

۱۱.کاربر سیبزمینی_سرخ_کرده