2777
2789
عنوان

دیروز از خونشون بیرونم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی مقصر باشه خدا آینده اشو خودش با صلاحدید خودش بهم میزنهلازم نیس کسی کاری بکنه

من سپردم به خدا

چون تا الان هر چی تلاش کردم بخاطر گرفتم حق نامزدم ازشون بود و محبتی بهمون 

گفتم حالا که اینطوری بما کاری نداشته باشید 

خدا حقش رو بذاره کف دستش.یکی از خواهر شوهر ای آبجیم تا مرز خودکشی کشومد آبجیم رو یعنی یه عنتر به یه خونواده ده نفره حکومت میکرد زبون تلخ و نیشداری داشت .به بار نامزد کردن یه سال نامزد بود پسره روز عقد نیومد که نیومد.بار دوم با یه مرد متاهل ازدواج کرد که بعد چند سال اونم ولش کرد رفت و هنوزم ازش خبری نیست بعد ده سال.الان افسردگی شدید داره. تومور خوش‌خیم مخچه که به مرور زمان کورش می‌کنه.جالب اینجایت  الان آبجیم میبرتش دکتر و اینور و اونور 

نامزدمخانوادش نمیخانپسره میگه جدا نمیشم

خانواده خیلی مهمه فقط داری خودت رو کوچیک میکنی 

تا خواهرش رو برای معذرت خواهی نیاورده نباید قبول کنی این ازدواج رو 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
خانواده خیلی مهمه فقط داری خودت رو کوچیک میکنی تا خواهرش رو برای معذرت خواهی نیاورده نباید قبول کنی ...

مطمین باش نمیاره

حالا موندم من چکار کنم

شرط بزارم چکار کنم

از این جک و جونورا اطرافم دیدم نصیب حرمله و شمر دوران شدنزندگیاشونو میبینم وحشت میکنم

یکشون هس ولی ۴۰سالشه شوهرنداره خواهرخونی ازمن کرده توشیشه ک حضرت عباس روکفیل خودم کردم ک خودش به دادم برسه