2777
2789
عنوان

دیروز از خونشون بیرونم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سپردم به خداچون تا الان هر چی تلاش کردم بخاطر گرفتم حق نامزدم ازشون بود و محبتی بهمون گفتم حالا ک ...

جای تو باشم دیگه پام و تو اون خونه نمیزارم اون هرزه هم عروس شد عروسیش نمیرم اصلا وجود ندارن برام پسرشونم با مهر و محبت زیاد میکشونم سمت خودم 

مطمین باش نمیارهحالا موندم من چکار کنمشرط بزارم چکار کنم

وااااا چرا تر و خشک و با هم میسوزونی فکر کن این اتفاق بر عکس برا شوهرت افتاده برادر تو انداختش بیرون بعد شوهرت تورو طلاق میداددر صورتی که تو پشت اون و گرفتی عاشقشی ......

چی بگم والا 

فقط می دونم مامانم یه دوستی داشت دو تا خواهر شوهر های مجردش خیلی تو زندگی شون دخالت می‌کردن . واقعا این بنده خدا خیلی اذیت می شد . اینم با چندتا دعا (منظورم جادوگری نیستا) بخت خواهر شوهر هاشو باز کرد و ازدواج کردن . سرشون گرم زندگی خودشون شد دست از سر دوست مامانم برداشتن.

تو هم از خدا کمک بخواه انشاءالله یه راهی جلوت بزاره

از این جک و جونورا اطرافم دیدم نصیب حرمله و شمر دوران شدنزندگیاشونو میبینم وحشت میکنم

خواهر شوهر من انقدر عوضی و قلدره .

جاری بزرگم زمین گیر شد رفت واسه داداشش یه زن خراب پیدا کرد طبقه بالای خونه شو در اختیارشون گذاشت.

انقدر بدجنسه که خدا میدونه .

رفت بیت رهبری برای مادرشوهر زمین گیرش ایزی لایف گرفت برد فروخت بیمه ی ماشین دومش و داد .

ده سال بازن اول شوهر من قهر بودن با اینکه دختر خاله ش بود بعد که زندگی منو داشت بهم میزد قطع رابطه کردم از لج من رفت باهاشون آشتی کرد .

هر چی از عجوزه بودنش بگم کم گفتم.

حالا بیا زندگی خودش و ببین به شوهرش بگه بمیر میمیره .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

وااای یا امام زمان مطمئنی انسانه؟خیییلی شیطانه

یه کاری کرد همه باهام قطع رابطه کردن میرفتم جشن یا عروسی همه رو جمع میکرد میگفت پاشید برقصید شادی کنید اون یعنی من حرص بخورم .بعد بهش گفتم به یه ورمم نیست این کارها .

دختر شوهرمو نمیذاشت پیش من بشینه .جلوی مردم صداش میزد که پیش خودش بره .پارسال پسرم که به دنیا اومد بعد از ۴۰ روز اومدن رفت و آمد کردم .دوباره یه غلطی کردن ده روز پیش باهاش بحثم شد .دیگه بره گم شه .به شوهرمم گفتم دلت براشون تنگ شد کلا میری سمت خانواده ت .

ابلیسه تو لباس انسان

خواهر کوچیکشم یه آدم فضول و دو به هم زنه .

جفتشونو سپردم به خدا جوابشو بده

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️