2777
2789
عنوان

کسی هست برام استخاره بگیره 🥺

83 بازدید | 17 پست

واقعا موندم انجام بدم یا نه 

ذهنم به هیچ جا نمی‌رسه 

تاپیک قبلیمم گفتم خودم نمی تونم استخاره بگیرم 

یکی کمکم می‌کنه ؟

سرنمازام دعاش میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب است البته مشكلات و سختیهایی دیده می‌شود اما با صبر و حوصله حل می‌شود و نتیجه‌ی دلخواه حاصل می‌شو ...

واقعا ممنون از لطفتون

اگه میخواهید اسمتون رو بهم بگید سر نماز شبم دعاتون میکنم 

نا امیدی کنار بزار از گناه های کبیرست برای حل مشکلات تلاش و کوشش کن تا له امید خدا موفق بشی . دست از حرف زدن بردار و اهل عمل باش لاف زدن با حقیقت فاصله زیادی داره برای کسی که جونسو برای یارش باخته این حرفا ادعا نیس حقیقته و جزعی از پاک دامنبه  بتید خودتو از مردم بشناسی تا از حضورت بهتره مند بشن از قدرت خودت استفاده کن و در جهت حرکت و سازندگی پیش برو .راز دلتو به کسی نگو و از همه انتظار نداشته باش از کسی که انتطار نداشتی جفا دیدی نگران نباش چون از کارش پشیمونه باکسی درد دل کن که حرفتو بفهمه نه فقط گوش بده و کاری نکنه به سمت کسی برو که اهل عمله نه حرف انشالله موفق خواهی شد 

.

نا امیدی کنار بزار از گناه های کبیرست برای حل مشکلات تلاش و کوشش کن تا له امید خدا موفق بشی . دست از ...

ممنون از لطفتون 

شمام اگه میخواهید اسمتون رو بگید سرنماز سلام دعاتون کنم حتما

میشه برای منم بگیرین؟این مشکلم چندساله هستنیت من این هست که اگر رها کن و بیتفاوت باشم و زسما کاری نک ...

استخاره اینجوری هست که از آیه خودتون باید مفهوم رو برداشت کنید. ولی خب علمای دینی برداشت های کلی استخاره ها رو گذاشتن، منم با توجه به اون ها خوب و بدش رو میگم. 

اگر میخوایید نیست کنید شما هم سه توحید و سه صلوات رو بخونید و از خدا خیز بخوایید میگیرم براتون. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ممنون از لطفتون شمام اگه میخواهید اسمتون رو بگید سرنماز سلام دعاتون کنم حتما

دورت بگردم مهربون امیدوارم حاحت روا بشی و جواب سوالتو پیدا کنی حدیث میشه دعا کنی گلم امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم و برم

شماهم اسم بده من نماز شب دعا کنم

.