2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه تو این سایت عاشق اینن امید واهی بدن؟

عزمزمه تو توانایی شو نداری دلیل نمیشه امید واهی باشه من خودم با رتبه برتر ها همکلاسی طرف دورقمی کنکوره میگه از تابستون‌دوزادهم جدی شروع کرده

عزمزمه تو توانایی شو نداری دلیل نمیشه امید واهی باشه من خودم با رتبه برتر ها همکلاسی طرف دورقمی کنکو ...

یعنی عملا میگی هیچ فرقی بین کسی که از نهم استارت زده و دو منبع جمع کرده و کسی که از دوازدهم استارت زده نیست؟بنظرخودت منطقیه؟کنکور یه ماراتونه نه دوی سرعت واقعیت اینه که کسایی که اینو میگن معمولا یا پایه‌شون از قبل محکم بوده یا مدرسه و دبیرای قوی داشتن و خیلی چیزارو بلد بودن یعنی عملاً از صفر شروع نکردن. 

یعنی عملا میگی هیچ فرقی بین کسی که از نهم استارت زده و دو منبع جمع کرده و کسی که از دوازدهم استارت ز ...

چرا کسی باید از نهم برای کنکور استارت بزنه😐کلاس نهمی هنوز باید به فکر انتخاب رشتش باشه. هیچکس نیست که از نهم برای کنکور بخونه هرکی به شما گفته دروغ بوده

تراز ۹۰۰۰ هم خیلی چیز عجیبی نیست که توی یک سال نتونی بیاری کار سخت میشه اما شدنیه. بیشتر از این هم شدنیه

چرا کسی باید از نهم برای کنکور استارت بزنه😐کلاس نهمی هنوز باید به فکر انتخاب رشتش باشه. هیچکس نیست ...

کم ندیدم کسایی که نهم استارت زدن و بله تراز 9000 منطقیه ولی ایشون میگن 11 هزار که خوب... بهرحال امیدوارم استارتر بهترین نتیجه رو بگیره

کم ندیدم کسایی که نهم استارت زدن و بله تراز 9000 منطقیه ولی ایشون میگن 11 هزار که خوب... بهرحال امید ...

عزیزم امکان نداره کسی از نهم شروع کنه چون اصلا چیزی از دبیرستان بلد نیست و نمیدونه خوندن دبیرستان فرق داره با راهنمایی ادم تازه سال دهم میفهمه دبیرستان چیه😁

تراز ۱۱ هزار هم دیدم از سال یازدهم شروع کردن دوسال خوندن. زیاد هم دیدم🚶‍♀️

عزیزم امکان نداره کسی از نهم شروع کنه چون اصلا چیزی از دبیرستان بلد نیست و نمیدونه خوندن دبیرستان فر ...

وقتی ادم کلاس بره و ازمون بده و مشاور داشته باشه دستش میاد چطوربخونه چیز شاخی نیست اونم برای کسی که هدف داره

خودتونم میگین یازدهم. یازدهم خیلی فرق داره با دوازدهم.