2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

292 بازدید | 17 پست

دخترا کیا از کاپ قاعدگی استفاده کردن؟

چه مارکی ؟

و اینکه من خیلی میترسم ک بره داخل و نتونم درش بیارم 

و چه سایزی استفاده میکنید؟

لطفا تجربه هاتونو در اختیارمون بزارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاناک استفاده کردم تنبلی تخمدان دارم چندماهه خریدم فقط یبار پریود شدم😂

ولی همون بار اول قلقش دستم اومد عالییی بود بهترین پریودیم بود ک اصلا حس نکردم پریودم

منم اولش ک نمیتونستم درش بیارم فکر میکردم گیر میکنه ولی نگران نباش

اونجا کلا ۸ ۹ سانته و کاپ بالاهم بره میتونی از دمش بگیری بکشیش پایین بعد باید با انگشت از کناره هاش یکم ازادش کنی تا هوا بکشه و راحت تر در بیاد من اینو نمیدونستم فقط میکشیدمش بیرون و دردم میگرفت

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

کاناک استفاده کردم تنبلی تخمدان دارم چندماهه خریدم فقط یبار پریود شدم😂ولی همون بار اول قلقش دستم او ...

مرسی از توضیحاتت کامل و جامع بود بعد زایمان کردی؟من تازه ازدواج کردم نمیدونم چه سایزی بگیرم ک مناسب باشه

مرسی از توضیحاتت کامل و جامع بود بعد زایمان کردی؟من تازه ازدواج کردم نمیدونم چه سایزی بگیرم ک مناسب ...

منم تازه ازدواج کردم حتی موقع رابط.ه اذیت میشدم اما با کاپ ذره ای اذیت نشدم ک حسش نمیکردم سایز S گرفتم عزیزم ولی بعضی کام ها سایز ۱ و ۲ باید ۱ بگیری

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

نگران خونریزی هم نباش من حجم خونریزیم ب چشمم خیلی زیاد بود و همیشه چنتا لباس زیر میپوشیدم بازم نشت میداد

اما وقتی کاپ میزارم بعد ۶ ۷ ساعت هنوز پر نشده یعنی توی کاپ کمتر ب چشم میاد چون اونجا جمع میشه و کثیف کاری نمیکنه