2777
2789
عنوان

دلیلِ نگاه‌های خیره‌ی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست

[QUOTE=392427236]نگاهه.چقدر گندش کردی .فکر کنم خودت بیشتر برا خودت معنی دارش کردی ببین چند ساله چقدر درگیر یه نگاهی ب ...[/QUOTE

یهو یادش افتادم 

میگم هر بار در سال بر حسب نیاز مراجعه داشتم همین بود مطمئنم تکرار یه عمل به طور تابلو اگر براتون اتفاق میفتاد شما رو هم به فکر فرو می‌برد 

خب منم امروز اونجا بودم برای همین فکر کردم چرا مثل آشناها نگاه میکنه 

کاش تاپیک نزده بودم 

[QUOTE=392427236]نگاهه.چقدر گندش کردی .فکر کنم خودت بیشتر برا خودت معنی دارش کردی ببین چند ساله چقدر ...

من هیچ وقت به چیزی معنی نمیدم حقیقت.دقت هم نمیکنم.انقد که یه زمانی همه کلاسمون فهمیده بودن یه نفر عاشق منه به خاطر من بعد کلاسای خودش میاد با ما من نفهمیدم روز اخر دانشگاه بهم گفتن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مجرد بود میگفتیم اشگال نداره . این آدم قصد داره کارب کنه عاشقش بشی ولی با نشون دادن انگشترش میخو ...

این مجردم بود من انقدر تخسم که به ارتباط گرفتن و این موارد توجه نمیکردم چه برسه فرد متاهل 

من به شدیدترین شکل ممکن همیشه حامی همجنسام بودم و خیلی زیاد فرد متعهدیم 

ولی ممنونم که منو قضاوت نکردی درست نظرتونو بیان کردید بعد از زدن تاپیک به خاطر یه سری حرفا که پیش‌بینی میکردم ممکنه بشنوم تپش قلب بهم دست داد چون واقعا خودمو آدم سالمی میدونم هم تمام دوستان متاهلم رو اسمم قسم میخورن 

اگر چنین قصدی داشته باشه هم من اگر قرار بود حسی پیدا کنم همون زمان تجرد که تک و توک بر اساس نیاز مراجعه داشتم سر طناب رو میگرفتم نه الآن 

ضمن اینکه خواستگارای خوب زیاد دارم اصلا دنبال این چیزا نیستم فقط به خدا کنجکاویم گل کرد 

تنها چیزی که نظرم رو جلب میکنه خوش قیافه‌ست ولی حسی ندارم

من هیچ وقت به چیزی معنی نمیدم حقیقت.دقت هم نمیکنم.انقد که یه زمانی همه کلاسمون فهمیده بودن یه نفر عا ...

شما شما هستی 

من منم 

از کجا میدونی من نسبت به تمام وقایع اینجوریم شاید اولین باریه و واقعا هم اولین باریه که به خاطر شدت این موضوع متوجهش شدم 

هوف چه میدونم بیخیال بابا

خب نمیگم شما نرمال نگاه نمی کنی. وقتی کسی خیره نگاهت می کنه در مقابل نباید اصلا نگاه کنی کاملا عمدی ...

درسته عزیزم من بیشتر میخواستم دلیل نگاه بی‌وقفه‌ی یه آدم رو طی سالیان سال بدون تغییر بدونم 

چون اخیرا کارم خورد دیدم این چرا تغییری نمیکنه 

واگرنه واکنشم اینه همیشه خنثی‌م و کاملا عادی و سنگین مثل همیشه که هستم 

این مجردم بود من انقدر تخسم که به ارتباط گرفتن و این موارد توجه نمیکردم چه برسه فرد متاهل من به شدید ...

احساس قلبی دست خود آدم نیست . هر چقدر هم سعی کنی خوب و با وجدان باشی از یه جایی به بعد اختیار با خودت نیست . مگر اینکه دلیل و قانون عاشق شدن رو بدونی . تکرار در دیدن یه نفر باعث میشه عاشق بشیم . مثلا هر روز ساعت ۱۰ از خونه بری بیرون و همون موقع یه نفر از تو کوچه رد بشه . چند روز اول بی تفاوتی ولی بعدش به خاطر این تکرار اولش کنجکاو میشی و به مرور علاقه مند . این آقا به احتمال زیاد این قانون رو میدونه . پس شما هم بدون و راه مقابله و پیشگیری رو یاد بگیر . فقط کافیه سعی کنی تا جای ممکن نبینیش و فقط اینجوری مانع شدید شدن احساست میشی . همین الان هم احساست درگیره وگرنه برات مهم نبود و تاپیک نمیزدی . دیر بجنبی به روزی میوفتی که میبینی تو دلت داری میگی کاش از همسرش جدا بشه که بتونیم به هم برسیم .‌این امیدوار بودن به مرور تبدیل به نا امیدی میشه و تازه ضربه روحی که خوردی حس میکنی ‌. این آدم وفتی متاهله باید بدونه به هم نمیرسید و در نهایت تو ضربه میخوری ‌. پس یعنی خودخواهه و به فکر دل تو نیست . 

نمیدونم قصد اون چیه‌اما تو جز اخم و بد اخلاقی نباید چیزی نشون بدیچون پای زندگی همجنس خودت وسطه

میفهمم عزیزم من وقتی می‌شنوم یکی تا متاهل میشه با دوستان مجردش قطع ارتباط میکنه واقعا تعجب می‌کنم چون هر دوست متاهلی داشتم با توجه به خصلت‌هایی که ازم میدونن به گفته‌ی یکیشون حاضرم شوهرمو بهت بسپرم 

من هیچوقت نمیتونم به کسی حس معشوقه بدم همیشه حس خواهر بودنو برای دیگران القا میکنم چه همجنس چه غیر همجنس 

شنیدنشم رنج‌آوره که من بخوام به یک فرد متاهل نخ بدم یا رویا بافی کنم تو این مسائل عاشق خودمم چون ارزش خودمو میدونم و سالم‌تر از خودم خودمم 

اگرم میخواستم کاری کنم این زمان مجردی همین بود 

ممکن بود یا جایگزینی بود نمیرفتم بعد یکسال لازم شد برم و از سر بیکاری فعلی تاپیک زدم 

احساس قلبی دست خود آدم نیست . هر چقدر هم سعی کنی خوب و با وجدان باشی از یه جایی به بعد اختیار با خود ...

سالی به سالی میبینمش عزیزم 

من کاملا منطقیم دختربچه یا نوجوان نیستم یه خانم سی و یک ساله‌م که خودم همه رو بابت نیفتادن تو دام احساسات نصیحت میکنم😆 انقدر منطقیم که یه بار عاشق شدم و بعد ۱۶ سال اون فرد با تمام قول و قیلی که داد به حرف خواهر و مادرش ازدواج کرد ماجرای یه عشق معصومانه بود ارتباط ما فقط دو سه سال تلفنی بود بقیه‌ش تعهدی بود که اون شکست بگذریم 

من سخت دل میبندم اگر قرار بود دل بدم مدام بهانه میتونستم جور کنم همون زمان مجردی برم بیام 

دلیل تاپیکم درگیر شدن احساسم نیست از سر بیکاری بود چون همین امروز بعد شاید حدودی بگم یک و یک و نیم سال رفتم دیدم خواستم فازشو بدونم 

ولی در کل حق میدم برداشت بقیه منطقی بود نباید راجع بهش تاپیک میزدم اگر غیر این میگفتن عجیب بود 

💗

فکر کردم اسی هستی . اصلا فکر کن به در میگم اسی بشنوه . اصلا میگم که آپدیت بشی فریب نخوری .

من جای مادرتم‌از سن فریبم گذشته😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شما شما هستی من منم از کجا میدونی من نسبت به تمام وقایع اینجوریم شاید اولین باریه و واقعا هم اولین ب ...

کلا میگم میگم به هیچی معنی نده.نهایت فکر کن یه آدمه که میخواد ذهنتو درگیر کنه یه ادم کرمو.به خاطر خودت میگم که اصلا فکرت رو حتی درگیر نکنی که چرا نگاه میکنه