2777
2789
عنوان

دلیلِ نگاه‌های خیره‌ی

193 بازدید | 26 پست

یه آقا به صورتتون که جایگاه اجتماعی بالایی هم داره و مطمئنی هیز نیست شمام اصلا خوشگل نیستی ساده‌ای چی میتونه باشه؟ یه آقایی سالهاست هر بار مراجعه دارم حتی وقتی سرم پایینه به طرزی که بفهمم خیره به صورتم نگاه میکنه در حدی که منشی‌هاشم با من بد میشن

یه بارم از محل کارش عبور کردم تا منو دید از دفترش اومد بیرون و با منشی گرم صحبت شد یه بارم با خانواده‌م بودم و تا وارد جایی نزدیک محل کارش شدم اومد داخل وقتی برگشتم شوک شدم 

اصلا نگاه بدی نداره فقط واضح به صورتتون نگاه میکنه

لازم به ذکره این آقا چند ساله متاهله و من از چندین سال قبل زمانیکه حلقه نداشت هر موقع نیاز بوده مراجعه داشتم همینجوری بود 

اولین بار زمانی متوجه شدم متاهل شده که به شدت با انگشتاش سعی داشت حلقه‌شو به من نشون بده که متاهل شدم 

خیلی خوش قیافه‌ست قدش کوتاهه انگار تنها چیزی که توجهم رو اوایل جذب می‌کرد اینکه چه خوش قیافه‌ست همین ولی این مات و مبهوت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیلش؟ اینه که تو هم داری نگاش می کنی

اصلا نگاهش نکن، حتی اگر خیلی بهت نگاه می کنه

اصلا جایی بود سرت رو عمدا بنداز پایین

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

هیچی حسی بهت نداره عزیز والا آدما علنا به زبون میارن دوستت دارن ولی حسی ندارن وای به حال اینکه چیز خاصی هم نبوده داره کارشو انجام‌میده حالا این وسط چشم تو چشممم شدین همین

ب نظرم توهمی هست که داری برا خودت بزرگ میکنی و بال و پر میدی 

و اونم حتما میگه این دختر چرا بهم یهو نگاه میکنه و براش عجیبه 

پسر بخاد کسی رو معطل نمیکنه در این حد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دلیلش؟ اینه که تو هم داری نگاش می کنیاصلا نگاهش نکن، حتی اگر خیلی بهت نگاه می کنهاصلا جایی بود سرت ر ...

من هیچوقت در حد غیر نرمال به هیچ زن و مردی نگاه نکردم ک نمیکنم 

نگاهه.چقدر گندش کردی .فکر کنم خودت بیشتر برا خودت معنی دارش کردی ببین چند ساله چقدر درگیر یه نگاهی بیخیال حبیبه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مجموع تمام حرفات نتیجه ش این میشه که این آقا میخواد دل تو رو ببره . ولی یه جورایی قصدش اذیت و آزار ر ...

متاهله

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

هیچی حسی بهت نداره عزیز والا آدما علنا به زبون میارن دوستت دارن ولی حسی ندارن وای به حال اینکه چیز خ ...

بر و بر زل میزنه انگار که آشنا باشین 

قضیه رو عشق و عاشقی نمیخوام برداشت کنید گفتم هیز و هرز نیست سالهاست تک و توک میریم میایم ولی وجه متمایزش همین نگاه خیره به صورت آدمه 

من هیچوقت در حد غیر نرمال به هیچ زن و مردی نگاه نکردم ک نمیکنم

خب نمیگم شما نرمال نگاه نمی کنی. وقتی کسی خیره نگاهت می کنه در مقابل نباید اصلا نگاه کنی کاملا عمدی این پیغام بده. اصلا با اکراه روتو کن اونور. سرت بنداز پایین 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

ب نظرم توهمی هست که داری برا خودت بزرگ میکنی و بال و پر میدی و اونم حتما میگه این دختر چرا بهم یهو ن ...

😂😂😂خوبه گفتم متاهله عزیزم 

من از سر بیکاری یادم اومد در موردش تاپیکم زدم 

میخوام بدونم به چه دلیلی واقعا این آدم اینجوری نگاه میکنه 

همه متوجه شدن بعد شما میگی ...

ضمنا من هیچکس غیر نرمال نگاه نمی‌کنم 

متاهله

اگر مجرد بود میگفتیم اشگال نداره . این آدم قصد داره کارب کنه عاشقش بشی ولی با نشون دادن انگشترش میخواد از هپین اول بهت بفهمونه فقط دوست باشید و ازدواجی در کار نیست . با رفتارش میخواد بفهمونه که بیا با هم دوست بشیم . چون دکتره نمیتونه مثل ارازل بیوفته دنبالت بهت شماره بده . خودشو سر راهت قرار میده که به مرور اینقدر عاشقش بشی که ازدواج اصلا برات اولویت نباشه و بگی فعلا بزار دوست بشیم که قلبم یه خرده آروم شه . یه آدم بی وجدانه . ازش دوری کن . 

اگر مجرد بود میگفتیم اشگال نداره . این آدم قصد داره کارب کنه عاشقش بشی ولی با نشون دادن انگشترش میخو ...

چرا به من‌میگی.