2777
2789
عنوان

من حتی جهازمو برگردوندم میگه برگرد

339 بازدید | 24 پست

دوسه شب پیش پیام داد با حال بد ک من مث سگ عاشقتم شرمندتم اشتباه کردیم برگرد 

بخدا حالم خوب نیست بیا ببینمت و این داستانا

من دیروز رفتم دیدنش،کلی پشیمون بود و اصلا نمیشد با قبل مقایسه اش کنی از بس که داغون شده

حرف زدیم و به نتیجه ای نرسیدیم یعنی گفتم زمان لازمه،الان باز میگه ببینمت حرف بزنیم

مشاور بریم هرکاری بگی می‌کنیم آدم بشیم 

ما همدیگرو دوس داریم

نمی‌دونم چیکار کنم حرمتا خیلی از بین رفته

خانواده اش به شدت سمی ان و با م من مشکل داشتن از اول اما خودش پشیمونه و میگه آدم میشم نمی‌دونم چیکار کنم خانوادم اگ بفهمن الان که به اینجا رسیده و من بگم برمیگردم قطعا یا طرد میشم یا میگن یا ما یا اون چیکار کنم توروفران یه راهی جلو پام بزارین

جهازت اصلا بر نگردون حداقل تا یک سال 

مشاوره رفتن ادامه بده 

هروقت تونست برات زندگی آماده کنه به تنهایی اون زمان برگرد و یکسال بعدش جهازت برگردون

حتما هم تعهد و اینا هم بگیر

البته اگه از پس این مراحل بر بیاد یعنی قدر تورو میدونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمترین علت اختلافتون چیه ؟ مخصوصا آخرین باری که باعث شد جهازتو برگردونیچند سالته اون چند سالشه

گفت چرا عیدانه برات اینجوری آوردن منم گفتم مگه تعهد داد بیشتر بیارن دعوامون شد و سر اجباری و بچه بازی دیگ برگشتم

میگی خیلی مسائل !خوپ آدم واسه هر چیزی که تصمیم نمیگیره تمومش کنه اونی که مهمتر از همس چیه؟

خیلی اختلاف فرهنگی داشتیم چیزایی ک برای اونا مهم بود برای ما پیش و پا افتاده و برعکس،من کوتاه میامدم اما اون اصلا و اون مدت فقط اصرار داشت که همه چی باب میل خودش پیش بره البته اینکه مادرش موذیانه زیر پاش مینشست اصلا غیر قابل انکار نیست کلا مشکل عمدمون این بود زیادی ب حرف مادر و بقیه اهمیت میداد و این منو به شدت عصبی می‌کرد و ما دعوا میگرفتیم سر همین

بشین ازش یبار جدی بپرس بنظرت مشکلاتمون چی بودن؟ اگه خودش تشخیص داد و تونست بگه، بپرس راه حلت چیه. اما اگه نتونستم مشکلات اصلی رو بگه و زد تو جاده خاکی اصلا تحویلش نگیر