2777
2789
عنوان

از دردسر های بیبی فیس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 49 پست
خیلی بده مدرسه پسرم میرم داستان دارم.. سنت بالا نشون بده حداقل میگن طرف پخته است

واای 😂 دقیقا مامان منم همینه هم صداش هم چهرش جوون می‌زنه زنگ زده بود موسسه زبانم یارو بهش گفته بود ستاره جان گوشیو میدی مامان مامانم گفته بود مادرش هستم 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای 😂 دقیقا مامان منم همینه هم صداش هم چهرش جوون می‌زنه زنگ زده بود موسسه زبانم یارو بهش گفته بود ...

وای پس دراینده من هم مثل مادر شما....🤔

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

دوست من پزشکه اینجوری بود میگفت مقنعه سرم میکنم مریض که میومده تو فکر میکرده مادره بچشو آورده درمانگ ...

اونجا واقعا بده فکر کن دکتر باشی بعد مریضه بهت اعتماد نکنه حتی خداروشکر پزشکی رو دوست ندارم وگرنه منم از این داستانا داشتم

وای پس دراینده من هم مثل مادر شما....🤔

مامانم پنجاه پنج سالشه هرکس می‌پرسه برا اینکه چشم نخوره میگه چهل سالمه تصادف کرده بود چند وقت پیش یارو بهش گفته بود چند سالته گفته بود پنجاه پنج پرهاش ریخته بود 😂 

گفته بود ماشاالله ماشاالله بهتون نمیخوره 

تاپیک زدم دربارش ازم خواستگاری کردن الان شوهرم گیر داده موهاتو رنگ روشن کنن سنت بالا بزنهالبته یه عد ...

مگه حلقه نمیدازید 

یه همکلاسی داشتم اینجوری بود دوتا دختر داشت همه فکر میکردن اون دوتا خواهر هاشن منم بودم یارو ازش خواستگاری کرد

دقیقا به منم چند جا گفتن نه مشتری باید بتونه بهت اعتماد کنه با این قیافه اعتماد نمیکنن میگن بچس 🙃💔

شاید باور نکنید ولی من برای هپین مورد همیشه ماسک میزنم خسته شدم دیگه 

من لاغر و ریزه میزه هستم شما چی

مگه حلقه نمیدازید یه همکلاسی داشتم اینجوری بود دوتا دختر داشت همه فکر میکردن اون دوتا خواهر هاشن منم ...

حلقمه اصلیمو گم کردم یکی دیگه خریدم اونم پارسال گم کردم

یه انگشتر انداختم ولی الان نصف دخترا حلقه دارن

شاید باور نکنید ولی من برای هپین مورد همیشه ماسک میزنم خسته شدم دیگه من لاغر و ریزه میزه هستم شما چی

من لاغر نبودم ولی بیشتر پاهام پر بود و اصلا با مانتو نشون نمیداد البته الان لاغر کردم 70 شده بودم الان شدم 60 قدم 163 ولی کلا تو دید مردم خیلی ریزه دیده میشم چون مامان دوستم سالهاست لباس فروشه واسه تولدم برام ست لباس خریده بود خیلی کوچیک بود برام بعد مامانم خندش گرفته بود می‌گفت اون تورو انقدر دیده 🤣 خلاصه دادم مامانم بپوشه تنم نمیرفت

حلقمه اصلیمو گم کردم یکی دیگه خریدم اونم پارسال گم کردمیه انگشتر انداختم ولی الان نصف دخترا حلقه دار ...

اره خیلیا حلقه میندازن من خودمم میخوام یکی بگیرم بندازم 

ولی شما ک بیبی فیسی بندازی بهتره راحت تری حداقل حلقه رو ببینن میگن متاهله مزاحم نمیشن

اره خیلیا حلقه میندازن من خودمم میخوام یکی بگیرم بندازم ولی شما ک بیبی فیسی بندازی بهتره راحت تری حد ...

آقا خودش خواستگاری نکرد یه خانومی بود گفت من معرفم

یه بار یکی تو مسیر محل کارم مزاحمم میشد گفتم متاهلم گفت خوب باشی سرطان که نداری، آخرش به شوهرم گفتم