2777
2789
عنوان

از دردسر های بیبی فیس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست

با۲۴سال سن

میرم هرید بهم میگن عمو

با خواهرزاده‌هام میرم بیرون فکر میکنن من خواهرشونم 

خیلی بد

و بدتر اینکه تو خواستگار هم خیلی تاثیر داره

خیلیا تو دوست فامیل فکر میکنن من هنوز دبیرستانی درحالی که ۱سال دانشگاهم تموم شده

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵ سالمه 

هیچگی ادم حسابم نمیکنه

رشته علوم تربیتی هسم هر جا میرم تو ندرسه ها برای کار میگن کسی میخایم که مامانا بتونن به چهرش اعتماد کنن.

اون شب رفته بودم دکتر میگه چند سالته عمدجون میگم ۲۵ 

میگه نبودیااا ۲۵ نیست

خیلی بده 

مدرسه پسرم میرم داستان دارم.. سنت بالا نشون بده حداقل میگن طرف پخته است

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

استارتر عکستو بزار ببینیم 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

دوست من پزشکه اینجوری بود 

میگفت مقنعه سرم میکنم مریض که میومده تو فکر میکرده مادره بچشو آورده درمانگاه سر کار میگفتن مادرت هست؟

چندبارم باهاش دعوا کرده بودن که تو بچه چی حالیته که به ما اینو میگی😁😁😁

مگه به سن کار میدن؟ من اولین جاییکه رفتم کار کنم ۱۵ سالم بود قیافمم کمتر از سنم میزنه ولی چیزیم بهم ...

بستگی به کار داره کار من الان پرده‌س باید جوری باشه ک از پس حساب کتابش بربیای خب تو چهره یه بچه نمی‌بینن ک‌بتونه بعد مشتری باید بتونه به طرف اعتماد کنه اصلا اوایل و حتی الان میان تو میگن خودش کو حتی نمیگن این چند اون چند چقدر میشه فقط میگن خودش کو اصلا ادم حسابت نمیکنن ولی دیگ چند ساله اینجام میشناسنم بهم اعتماد میکنن 

با۲۴سال سنمیرم هرید بهم میگن عموبا خواهرزاده‌هام میرم بیرون فکر میکنن من خواهرشونم خیلی بدو بدتر این ...

مثلا ماها 50 سالمون بشه فکر میکنن 35 سالمونه ذوق میکنیم ولی تو سن الان مون واقعا خوب نیست 🥲

من ۲۵ سالمه هیچگی ادم حسابم نمیکنهرشته علوم تربیتی هسم هر جا میرم تو ندرسه ها برای کار میگن کسی میخا ...

دقیقا به منم چند جا گفتن نه مشتری باید بتونه بهت اعتماد کنه با این قیافه اعتماد نمیکنن میگن بچس 🙃💔