2777
2789
خودتون انجام میدید؟

شما رو ارجاع میدن به مشاورین راهنما با توجه به شرایطتون مشاور خودشون باهاتون تماس میگیره

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هم مشاور تحصیلی و هم انتخاب رشته

آنها برنامه چطوری میدی نمونه برنامه اگه داری لطفاً عکس شو بزار

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

با توجه ب شرایط دانش آموز

چند مورد میفرستم

*📜برنامه روز دوم📜*

نام و نام خانوادگی: نسیم جان

🌞روز🌞 : چهار شنبه 

📆تاریخ📆 :1404/05/29

1️⃣درس اول : مطالعه کامل درس 1 منطق+نت برداری کامل از مباحث مهم و نکات تستی(درصورت نیاز فیلم اموزشی ببینید )+تحلیل تست های اشتباه 

مدت مطالعه⏱️:2:15

تعداد تست🔴:35

:

2️⃣درس دوم:مطالعه درس 1اقتصاد+همرا با تحلیل تست های اشتباه 

مدت مطالعه⏱️:2

تعداد تست🔴:40

3️⃣درس سوم: مرور جغرافی دهم درس های1و2+مطالعه درس 3+تحلیل تست های اشتباه 

مدت مطالعه⏱️:2

تعداد تست🔴:40

4️⃣درس چهارم: مرورعربی یازدهم لغات و ترجمه متن 1و2+ مطالعه لغات و ترجمه درس 1و۲ عربی دهم

مدت مطالعه⏱️:1

تعداد تست 🔴:

🔴مهم*: مرور کامل درس 1 فلسفه یازدهم 

مرور کامل درس 1 روانشناسی 

مرور هر کدوم بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه باشع.

روتین شبانه 😍 :5تست قرابت

15تست عروض

هر دو با تحلیل⭕️