2777
2789
عنوان

بالاخرههههههه تیزهوشان قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 33 پست
تبریک میگمدختر من برای ششم داره میخونه.بنظرتون خودش تو خونه فقط با کتاب قبول میشه؟ هوش کمپلکس et و ا ...

به نظرم اگه کلاس بره که یه استاد راهنما پشتش باشه خیلی بهتره کمپلکس خوبه و سوال های سال پیش هم کارکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه کلاس بره که یه استاد راهنما پشتش باشه خیلی بهتره کمپلکس خوبه و سوال های سال پیش هم کارکن ...

من خودم آزمون تیزهوشان بدون هیچ استادی قبول شدم در حالی که اکثر دوستام با معروفترین استاد شهرمون قبول شدن
کتاب تست هر چه بیشتر کار بشه خیلی بهتره تا یه استاد

خودم دانش اموز تیزهوشانم مراقب باش فضاش اسیب نرسونه بهت من خودم الان سال 6 امی هست که سمپادیم

منم یکم استرس گرفتم اون ها خیلی سطحشون بالاست میشه بدونم چیا میخونید من الان دارم میرم تابستان چیا بخونم که به سطح شما برسم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

منم یکم استرس گرفتم اون ها خیلی سطحشون بالاست میشه بدونم چیا میخونید من الان دارم میرم تابستان چیا ب ...

خب طبیعتا سطح رقابت زیادی بالاس ولی خب ن اینکه سطحشون از شما بیشتر باشه همه تقریبا تو ی سطحن و درس خون

اگر خودش واقعا پشتکار داره و تنهایی میخونه بله قبول میشه اما اگر نیاز داره کسی هلش بده بهتره بره کلا ...

خودش کتاب ها رو میخونه و مشکلی نداره.

فقط خواستم بدونم وقتی کلاس نمیره و نکاتی که توی کلاسها میگن بلد نیست امکان قبولی هست؟

چون یه راه حل هایی هست که توی کتاب ها نیست

به نظرم اگه کلاس بره که یه استاد راهنما پشتش باشه خیلی بهتره کمپلکس خوبه و سوال های سال پیش هم کارکن ...

ممنون عزیزم، هزینه کلاسها خیلی بالاس، بنظرتون با کتاب تنها امکان قبولی هست؟یا حتما باید کلاس و نکات کلاسها باشه؟

خودش کتاب ها رو میخونه و مشکلی نداره.فقط خواستم بدونم وقتی کلاس نمیره و نکاتی که توی کلاسها میگن بلد ...

اره خوب اگه دختر پرتلاشی هست با کتاب هم میتونه قبول بشه خیلی مهمه که پشتکار داشته باشه و واقعا از ته دلش بخواد قبول بشه قبول دارم هزینه کلاس ها خیلی گرونه اگه یه وقت خواستین وبت نامش کنین آنلاین هم هزینه کمتر است و رفت و آمد راحت تره 

من خودم برا ششم نمیدونستم هیکی راهنمایی ام نکرد مدرسه ام هم اصلا خوب نبود نه کتابی کار کردم و نه کلاسی اصلا اون موقع نمیدونستم 

ولی برا نهم خداییش کار کردم و خداروشکر تونستم قبول بشم.

ممنون عزیزم، هزینه کلاسها خیلی بالاس، بنظرتون با کتاب تنها امکان قبولی هست؟یا حتما باید کلاس و نکات ...

چرا نمیونه
اگه هم خواستین کلاس با قیمت مناسب باشه ماز هست فک کنم قیمتش دور و بر 5 تومن اینا باشه بیشتر از این بعید میدونم