2777
2789

الان ز زدم با تل خونمون به خواهر شوهرم خارجه بر نداشت خودش ز زد یهو گفت تل کجاس گفتم خونه گفت من با واتس اپ ز زدم گفت پس رو تل خونتون واتس اپ نصبه میشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چه جور ز زد اخه فقط میتونه با واتس اپ با ما در ارتباط باشه چه جور شد یعنی 

نمیدونم والا شاید اشتباه کرده تو نت سرچ کن شاید فهمیدی چرا 😊

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
پس چه جور ز زد اخه فقط میتونه با واتس اپ با ما در ارتباط باشه چه جور شد یعنی 

اره واتساپ بیزینس نصب کن شمارع خونتو ثبت کن گوشی خونه زنگ میخورع یع کد میده اونو وارد کن برات نصب میشع ـمن خودم نصب کردم 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم