2777
2789

دیشب رفته بودیم سینما یه پیرمرد با یه مقدار خوراکی تنها اومد نشست کنار ما 

تا الان دارم به این فکر میکنم که بیچاره تنهاست و خانواده ای نداره  چه خس بدی داره آدم‌تنها بیاد در صورتی که همه خانواده بودیم و مردم با زن و بچه یا اکیپ های ۵ نفره و..  اومده بودند ولی بعد گفتم همین که واسه خودش تنهایی اومده فیلم ببینه و برای خودش ارزش قائل شده کار با ارزشیه ماها تنها باشیم میشینیم خونه فقط غصه میخوریم تنهایی هم زورکی بریم جایی بهمون نمیچسبه 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

نه والا خوشحالم میشم براش که حداقل تو این تنهایی افرین بهش واسه خودش وقت میذاره

از دیدای مثبت به همه چی نگاه کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فقط میخواسته دو ساعت تنها باسه 

من ی وقتا وقتی حوصله ندارم میرم میشینم تو سینما هدفن میزارم  چشامم میبندم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

همین الان که این تاپیکو زدم بالای صفحم نوتیفیکشن اومد از یوتوب

که اگه خودت رو داری احتیاج به هیچی نداری...

اگه خودت  رو نداری هیچی نداری

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

واقعا حس ترحم دارین نسبت به کسی که تنها میاد سینما؟ 

چون خودم پیش اومده تنها برم سینما، رستوران و کافه حتی جگرکی و‌ کله پزی 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤