2777
2789
عنوان

غیرتی دوس دارمم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 39 پست
اگر منظورت اون پسر اهوازه ایه است که سر زنشو برید باید بگم همونم مجرد نیست و خونوادش براش زن گرفتن م ...

عوق 🤢🤢🤢 خاک تو سر اون زنی که حاضر شده با این جانی کثیف ازدواج کنه. اون زن اندازه سر سوزنی برای خودش ارزش قائل نیست

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

در واقع هم خرو میخوای هم خرمارو. نه عزیزم همش یه جا نمیشه که !!!!!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اصلا قصد توهین ندارم و از سر دلسوزی میگم حتما یه مشاور برو و روی عزت نفست کار کنتو یه انسان ...

برای من فقط در حد هیجان و خندس

من نمیخوام کسی واقعی بهم زور بگه برادر و پدر ک هرگززز

فقط شوهر دلم میخواد اینجوری باشه مثلا بهم اخم کنه اخم الکی بعد بغلم کنه

عوق 🤢🤢🤢 خاک تو سر اون زنی که حاضر شده با این جانی کثیف ازدواج کنه. اون زن اندازه سر سوزنی برای خو ...

عزیزم تو همچین خانواده هایی دختر اصلا حق انتخاب نداره😔همونی که سرش رو بریدن هم ۱۲-۱۳ سالگی به زور زن این حیوون شده بوده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بعد شوخی شوخی کتکت میزنه تو هم زار زار گریه میکنی و باز کار خودتو میکنی🤕😅

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

برای من فقط در حد هیجان و خندسمن نمیخوام کسی واقعی بهم زور بگه برادر و پدر ک هرگزززفقط شوهر دلم میخو ...

خب این میشه یه فانتزی 

بعد که شوهر کردی بگوبیا بازی 

الکی مثلا تو غیرتی بیفت دنبالم با کمربند ولی بازی بازی نه راست راستکی 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
بعد شوخی شوخی کتکت میزنه تو هم زار زار گریه میکنی و باز کار خودتو میکنی🤕😅

نه نه دوست ندارم حتی بهم اخم کنه و جدی بشه

فقط برای هیجان اینجوری میخوام الکی ادا دربیاره 

عوق 🤢🤢🤢 خاک تو سر اون زنی که حاضر شده با این جانی کثیف ازدواج کنه. اون زن اندازه سر سوزنی برای خو ...

حتما نمیدونه وگرنه چطور ممکنه کسی زنش بشه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
خب این میشه یه فانتزی بعد که شوهر کردی بگوبیا بازی الکی مثلا تو غیرتی بیفت دنبالم با کمربند ولی بازی ...

اره خب چرا فک کردی من واقعی همچین چیزی میخوام

دلم میخواد واقعنیی باهام خاله بازی کنه بچم بشه بهش شیشه شیر بدم ببرمش پارک

بعدش باز روز بعد بگم بیا خاله بازی تو ادا مرد غیرتی در بیار منم فرار کنم 

فقط برا سرگرمی و هیجان میخوام