آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1371 عنوان اگه برقا قطع شن کلا😂😆 چکار کنم 79 بازدید | 13 پست من چجوری لیزر برم ؟ خدایا من تازه شروع کردم 😶😆 1404/05/29 | 10:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niayesh489 عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5077 میندازن چند ساعت دیگه یا یروز دیگه کوچولوام درخواست ندین🫠😂
آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1371 میندازن چند ساعت دیگه یا یروز دیگه اگه جن گ شن چی
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 ما دیروز چهارساعت برق نداشتیم.... خارج از شوخی اگه کم کم بیشتر بیشتر بشه قطعیا چه باید کرد؟ مگه برقو نمیشه تولید کرد خب زیاد تولید کنن مثل آب نیست که یکی که علمشو داره ممنون میشم توضیح بده 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1371 دیگه همونجا لختی تا ۴ساعت ن منظورم کلا آب نباشه برق هم نباشه باید چکار کنم😁😵💫دیگه لیزر بی لیزر
آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1371 ما دیروز چهارساعت برق نداشتیم.... خارج از شوخی اگه کم کم بیشتر بیشتر بشه قطعیا چه باید کرد؟ مگه برقو ... آب یعنی برق آب نباشه برق هم نیست خب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 آب یعنی برق آب نباشه برق هم نیست خب مثلا گفتم شاید مثل توربینای بادی بازم چیزای دیگه ایم باشن برق تولید کنن 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 ارعه حالا یه شایعاتیم هست گفته ایندفعه نیروگاه هارو نشونه میگیرم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1371 مثلا گفتم شاید مثل توربینای بادی بازم چیزای دیگه ایم باشن برق تولید کنن اگه میخواستن بکنن تاحالا ب فکر مملکت بودن بله اب دریا میشه ولی کی انجام میده؟
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 اگه میخواستن بکنن تاحالا ب فکر مملکت بودن بله اب دریا میشه ولی کی انجام میده؟ خدا بدادمون برسه،اسرائیلم کاری باهامون نداشته باشه بی آبی و بی برقی مارو از پا درمیاره 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘