ماه_بانو_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 218 عنوان زندگی متوسط 87 بازدید | 14 پست سلااامآیتم های زندگی متوسط چیه؟از لحاظ درآمد و خورد و خوراک و محل سکونت و پوشاک و سفر بگید لطفامرسی دیروز | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرخوشبخت۲فرزند عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 1712 نمیدونم منظورت درآمده چیهولی زندگی متوسط باشگاه رفتن کل اعضای خانواده روتین زندگی باید باشهحداقل دوبار غذای بیرون درماهبالاخره تفریح حساب میشه دیگه کافه و…ماهی دوبار شهربازی بچها هرفصل لباس سالی سه باز مسافرت داخل خارجی که پولداره هم به سختی میرن
ماه_بانو_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 218 درآمد حدود ماهی ۶۰ تومن و سالی دو تا سفر میشه متوسط ۶۰ تومن میشه متوسط؟؟؟؟درآمد بالای ۵۲ میلیون برای خانواده ۴ نفره میشن دهک ۱۰😁😁😁😁فکر کنم مناطق ۱ تا ۳ شهر تهران زندگی میکنید درسته؟
مادرخوشبخت۲فرزند عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 1712 ۶۰ تومن میشه متوسط؟؟؟؟درآمد بالای ۵۲ میلیون برای خانواده ۴ نفره میشن دهک ۱۰😁😁😁😁فکر کنم مناطق ۱ ت ... گلم منطقه پنج یه خونه صد متری میشه ماهی بیست کرایه بایه میلیارد رهن جای متوسطمهست
ماه_بانو_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 218 نمیدونم منظورت درآمده چیهولی زندگی متوسط باشگاه رفتن کل اعضای خانواده روتین زندگی باید باشهحداقل دوب ... چقدر ایرانی که شما توش زندگی می کنید با ایرانی که ما توش زندگی میکنیم فرق داره😂از نظر شما خانواده متوسط سالی سه بار باید مسافرت برن؟
nani1363 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2282 خورد و خوراکت مقبول باشه ماهی یکبار بتونی بری کافه یا یه رستوران ساده هر فصل بتونی دوتا تیکه لباس بخری نه لزوما گرون خرج زیبایی خودت بکنی پوست و مو منظورمه سفر استخون سبک کن هم سالی یکبار .خونه و ماشینت هم در حد معقول باشه وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .
مهناز3000 عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 49 ۶۰ تومن میشه متوسط؟؟؟؟درآمد بالای ۵۲ میلیون برای خانواده ۴ نفره میشن دهک ۱۰😁😁😁😁فکر کنم مناطق ۱ ت ... خژط فثط واسه خانواده 4 نفره بالای 70 تومنه عزیزدلم
ماه_بانو_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 218 گلم منطقه پنج یه خونه صد متری میشه ماهی بیست کرایه بایه میلیارد رهن جای متوسطمهست عهههه ماهم پنجیمممماهی بیست؟خیلی بیشتره واحد های ما ماهی ۴۰ به بالانپس از نظر شما توی دهک بندی ها یا تعریف فقر اشتباه شده؟چون ماهی ۵۲ به بالا دیگه از نظر دولت پولدار محسوب میشن.
مادرخوشبخت۲فرزند عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 1712 چقدر ایرانی که شما توش زندگی می کنید با ایرانی که ما توش زندگی میکنیم فرق داره😂از نظر شما خانواده م ... بله هرچهار ماه دیگه فقط زورش به سفر داخلی میرسه نگفتید متوسط روبه ضعیف که اونجوری باشه سالی یه باز ضعیفمکه هیچی فقط میتونه یه روزه بره اونم از خونه تخم مرغ ووداخل چادر
ماه_بانو_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 218 خورد و خوراکت مقبول باشه ماهی یکبار بتونی بری کافه یا یه رستوران ساده هر فصل بتونی دوتا تیکه لباس ب ... اره باز زه نظرم به متوسط این نزدیک تره
مادرخوشبخت۲فرزند عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 1712 عهههه ماهم پنجیمممماهی بیست؟خیلی بیشتره واحد های ما ماهی ۴۰ به بالانپس از نظر شما توی دهک بندی ها یا ... گلم بستگی داره دیگه اپشن چیا باشه من خودم اونجام خونه دوتا جای دیگه دارم و ۱۲۰۰رهنوبیست اجاره
ماه_بانو_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 218 خژط فثط واسه خانواده 4 نفره بالای 70 تومنه عزیزدلم اره راست میگید...🥲
مادرخوشبخت۲فرزند عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 1712 عهههه ماهم پنجیمممماهی بیست؟خیلی بیشتره واحد های ما ماهی ۴۰ به بالانپس از نظر شما توی دهک بندی ها یا ... کجا پولداره والا یه باشگاه بری میشه دوتومان بقیه اعضای خانواده کلی میشه
ماه_بانو_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 218 گلم بستگی داره دیگه اپشن چیا باشه من خودم اونجام خونه دوتا جای دیگه دارم و ۱۲۰۰رهنوبیست اجاره چقدر خوشحال شدمانشاالله خدا بهتون بیشتر بده