2777
2789
عنوان

چرا دخترخاله م باوجود این شرایط ازدواجش جورنمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 38 پست
منم پنج سال ازت کوچیکترم..تو برو بچش شو من و هم بعد یکی دو سال ببر بزار زیر تختش بگو دیشب زاییدیش از ...

قبوله

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگه دلم مخاد مادرشم

آب

ایشالا به خواستش برسه 

ولی چیزایی که به ذهنم میاد 

شاید به قول خودت سرش کلا با کارش گرمه 

یا مردا خودشون رو هم سطح ایشون نمی‌دونن ازونجایی که خیلی موفقه

یا حتی میترسن ازش(زن قوی برا بعضی مردا ترسناکه😂😂)

یا محیطی که ایشون توش هستن و ارتباط دارن کلا کسی قصد ازدواج نداره شاید بهتر باشه دایره روابطش رو بیشتر کنه

شایدم خودشون چهره‌ای که تو محیط میگیرن یا رفتارشون نشون بده که قصد ازدواج نداره مثلاً خیلی جدی باشه و سرد باشه 

البته شرایط اقتصادی و وضعیت ازدواج ها هم خیلی خوب نیست ممکنه یه دلیل دیگه این باشع 

و آخرین چیزی که بع ذهنم میاد اینه که شاید خدا هنوز نخواسته وقتش برسه 

اما به طلسم و حسودی و این چیزا اصلا اعتقاد ندارم و مطمئنم قطعا دلیلش این نیس

از همه فاصله گرفته بود سمت خودش میدوید 
چرا مردخا از زن قوی میترسن؟

ببین مردا مخصوصا ایرانی هاش به اون نقش سنتی خودشون عادت کردن.وقتی زن مستقل و قویه حس می‌کنن تهدید می‌شن

و ناخودآگاه خودشون رو با زن قوی مقایسه می‌کنن و اگه کم بیارن، می‌ترسن.

اون زن قوی هم مرزاشو مشخص می‌کنه و تصمیم می‌گیره، این باعث می‌شه مردایی که می‌خوان کنترل کنن استرس بگیرن.(مصداق بارز مرد ایرانی 😑)

بعضی مردا تجربه برابربودن ندارن.زن قوی براشون ناآشناست.

دیگه اینکه زن قوی مستقیم و صادقه. این مردا رو مجبور می‌کنه ضعف‌هاشون و احساسات واقعی‌شون رو نشون بدن، چیزی که دوست ندارن.🤦🏻

خلاصه بگم مردا ازخود زن قوی نمی‌ترسن، از اینکه خودشون ضعیف دیده بشن می‌ترسن🤌🏻

از همه فاصله گرفته بود سمت خودش میدوید