2777
2789
عنوان

باید یه موضوع رو به شوهرم بگم ولی حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست بر نمیداره شوهرمم میگه بریم میگه نه میگه چی میشه غریبه که نیستن

به شوهرت زنگ زدن یابه شما

از طرفی اگر رفتید دیر برید زود برگردید

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

مادر بزرگت دختر ۱۴ ساله که پدرت بخواد بهش تجاوز کنه مگه😑

زنگ بزن به خاله ات بگو دست از سر ما بردار ، من نمیخوام شوهرم متوجه بشه بعدا سرکوفت بشنوم ، بگو مامان بزرگ هم پیر شده قاطی کرده

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مخیام بگم ولی نمیدونم چطوری بگم از کجا شروع کنم

اول برو از گوگل خاطره تجاوز یکی رو بخون براش بعد بگو وای یاد یه اتفاقی افتادم توی خانواده مون افتاده بود و با ناراحتی  براش تعریف کن

لا تهتم بأحد سوي نفسك

مخیام بگم ولی نمیدونم چطوری بگم از کجا شروع کنم

بگو مامان بزرگم پیره سنی ازش گذشته 

بابام رفته بود سر بزنه مامان بزرگم گفته از بالای در اومده تو بابامم چندماهه مشکل زانو داره تو خونه نمیتونه بره رو چهارپایه همینجوری بگو 

نه بابا یه زن پیر پر از چین چروک

پس احتمال اینکه آلزایمر داشته باشه هست

و اینکه توهم زده باشه

یه پیرزن میشناختم آلزایمر داشت بعد یهو به شوهرش می‌گفت تو کی هستی نامحرمی خونه ما چه میکنی 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!