2777
2789
عنوان

باید یه موضوع رو به شوهرم بگم ولی حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 72 پست
برسم خونه خالم شوهر خالم حتماااا مطرحش میکنه

با شوهر خالت حرف بزن بگو یک روز دهنش رو ببنده چیزی نگه یا حداقل قبل این که اون بگه بشین با شوهرت حرف بزن بهش بگو از دهنت بشنوه بهتره تا غریبه

لا تهتم بأحد سوي نفسك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون فضولی تو همه چی سرک میکشه

برادرم چند سال اعتیاد داشت ولی من به شوهرم نگفتم

شاید خودش فهمیده بود ولی راجع بهش صحبتی نکردیم

بعد یبار که رفته بودیم خونه عموم

عموم اشاره کرد به من که شوهرت میدونه برادرت رو گفتم آره می‌دونه

وگرنه می‌نشست پیش شوهرم از اعتیاد برادرم می‌گفت

من گفتم میدونه و عموم دیگه سکوت کرد 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

من جای تو بودم هیچی نمیگفتم 

بزار شوهرخاله‌ت هرچی میخواد بگه تو فقط اونجا اخم کن بعدا تو ماشین که تنها شدید شوخی درست کن با بگو بخند مسخرش کن بگو دیدی عجب جوک شوهر عمه ای گفت راست میگن شوهرخاله ها خز شدن احترام سنشو نگه داشتم چیزی نگفتم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

مامان بزرگت جدی دیوونه نشده؟ حالش خوبه؟ آخه اگه این اتفاق افتاده باشه هم این که دائم همه جا بازگو میکنه عجیبه 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 71.6🌷وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍