2777
2789
عنوان

اجازه آشنایی می دید

182 بازدید | 27 پست

دختر : 

خوشگل 

دانشجو معلم 

خانواده دار 

۲۰ سال 

مومن با ادب و مهربون 

پسر : 

خوشگل 

مهندس ی جایی ( درآمدش خوبه اما نمیدونم چقدر )

خانواده دار ( بسیاااااار خانواده خوب ، محترم و از قوم خان اینا هستند ( البته ما هم همینطور ))

خونه و ماشین نمیدونیم دارند یا نه چون وقتی ‌سنش رو مادرش گفت دیگه مامانم گفتش خیلی سنش زیاده و باید با دخترم صحبت کنم

اما خانوادش خیلی خوبن 

سنش خدایی روم نمیشه بگم فعلا تنها مشکلش سنشه 😂۳۴ سالشه ( خانمه فکر میکرد من ۲۵ سالمه گفت )

بیشتر خانوادش به دلمون نشسته که خیلی آدمای خوبی هستند .

اما داداشم طبق همیشه به شدت مخالفه و میگه سنش خیلیه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب سنش بالاست باید دید با توجه به اینهمه خوب بودن چرا تا الان رو زمین مونده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اگه دارامدش خوبه و خونه و ماشین داره اره بذارید بیان ..  خانواده خوب نعمته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من: 

مجردم بنظرم اختلاف سنی زیاده

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

۳۴سن زیادی نیس برا ازدواج 

ولی اختلاف سنی ۱۴سال فاجعه اس

در واقع اون سنش زیاد نی تو زیادی بچه ای برا ازدواج 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

ب هرحال سن هم مهمه.

اگه خودت دختر آرومی هستی و دنبال هیجانات و کارهای یهویی نیستی، شاید بتونی از این سن با یه مرد جا افتاده کنار بیای

ولی اگه پر شر  و شوری و خیلی برون گرایی، ممکنه ب مشکل بربخوری و احساساتت سرکوب بشه ک مسئله کم اهمیتی نیست.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

تحقیق کنید اگه خونه و ماشین داره اوکیه 

ولی حتمااااا قبل از نامزدی چند بار باهاش حرف بزن یا بیرون برو ببین چطوره شرایط از لحاظ خسیس بودن و روحیه و ...

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

سنش خیلیه 

یه ادم ۳۴ ساله باید دنبال کیسهای دهه هفتادی باشه نه دهه هشتادی 

۶ سال دیگه میشه ۴۰ سالش 

تازه دختره توی اوج زیباییشه و کنار یه مرد جا افتاده قشنگی نداره به نظرم 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما